כללי האתר החדש שלי!!

• הוסף לסימניות
האתר עצמו נעים מאד,
מפריע לי רק שהחלק המשמעותי נמצא למטה וכל עמוד דורש גלילה-
למה צריך את כל הבאנר של 2013? (שבלי קשר מפריע לי שכתוב שנה חדשה... אצלי היא מתחילה בר"ה!)
והפרסומת- אני מבינה שאתה צריך אותה (זה מוזיל לך בהוצאות, אך גם מוזיל את האתר בעני הצופה)
האם אפשר להוריד אותה ללמטה?

בהצלחה רבה, מקסים!

• הוסף לסימניות
א"א לדבר עם מסנני האתרים למיניהם:נתיב, אתרוג, ורימון
שיפתחו את האתר הזה לציבור כיון שמסתמא אין בו בעיה.

• הוסף לסימניות
העבודות נורא יפות, אבל אני לא רואה בכלל את הקונספט של האתר עצמו. נראה כמו תבנית כללית מדי שלא הותאמה לאתר ספציפי- איפה הנשמה של הסטודיו? מי זה יעקב גרפיקה ומה האמירה העיצובית שלו?

(ואת הלשונית של מנהל צריך להעביר למקום אחר, זה לא נעים לצופים ללחוץ עליה ולהגיע בטעות לגישה אסורה)

• הוסף לסימניות
אתר מקסים..עבודותאחת-אחת אתר רגוע ושלו

• הוסף לסימניות
אתר מקסים, רואים מיד שעוצב בחברה חינמית (אין מה לעשות, כשאתה בונה אתרים שמים לב לפרטים הקטנים...;))
העבודות שלך פשוט מקסימות, קו נקי וברור, מאוד אוהבת!
מה שלי מפריע (ולדעתי לכל גולש...), כשעומדים על התפריט העליון זה מסמן רקע לבן ולא רואים את הכיתוב...

בהצלחה רבה!!!
שתהא זו התחלה לדרך מוצלחת בעולם הוירטואלי...

• הוסף לסימניות
למה על מערכת חינמית?
פנה לפורום "מפתחי אתרים" - שם תקבל עצות מועילות יותר..

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
העבודות שלך מקסימות. לגבי הערות, אין מה להוסיף על מה שנכתב פה.

• הוסף לסימניות
תתחדש על האתר.
כמו שאמרו, השימוש במערכת חינמית שגם מקפיצה פרסומות, לא עושה רושם מקצועי.

- מבחינת העיצוב של האתר, קצת חסר אופי. כמו"כ לא ברור מה אמור לסמל 2013 שמופיע בראש כל דף.
- בתפריט הראשי לא צריך קישור "מנהל" זה מיותר לגמרי.
- בטופס צור קשר, מספיקים השדות: שם, מייל, טלפון, הודעה. יותר מזה, רק מרתיע אנשים.

את העבודות עצמן אהבתי, כמה מהן ממש יפות.

• הוסף לסימניות
אתר ממש יפה ומושקע.
העבודות מקוריות ובקו נקי וברור.

הרבה הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם!!

אשמח באם תוכלו להיכנס שינית לאתר, עבדתי עליו קצת יותר....

תודה רבה לכולכם ושבת שלום!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה