נכתב ע"י נוי;1047476:לא פתוח לי בנתיב.![]()
נכתב ע"י חקר;1047483:אצלי לא נפתח בנתיב אוטומטית ללא בקשה מיוחדת [למרות שיצאתי מנתיב וחזרתי].
הרבה הצלחה
יצאתי. נכנסתי ולא מסכים לי.נכתב ע"י mig;1047482:מתי פעם אחרונה יצאת מנתיב ונכנסת חזרה?
כי אנחנו בקשנו פתיחה לכל נתיב כולל הרשימות הסגורות (בהגדרה שכל מי שפתוח לו פרוג גם זה יהיה פתוח לו) עד עכשיו הבנו שזה אכן כך, אשמח לדעת שזה מסתדר גם אצלך.
נכתב ע"י נוי;1047496:יצאתי. נכנסתי ולא מסכים לי.
נראה לי סתם בעיה אישית. הרבה פעמים מקרטע לי. אני כבר יודעת את הטלפון שלהם בעל פה וזה סימן רע מאוד![]()
לא ידוע לי מחסימה קהילתית וגם לא אמורה להיות חסימה כזו. מוזר לגמרי.נכתב ע"י mig;1047506:דיברנו איתם עכשיו שוב,
והם אומרים שאין להם אפשרות לפתוח לכל הקהילות (מבחינת אישור הרבנים)
לכן אם אתם שייכים לחסימה קהילתית - תאלצו לבקש פתיחה אישית.
נכתב ע"י נוי;1047529:לא ידוע לי מחסימה קהילתית וגם לא אמורה להיות חסימה כזו. מוזר לגמרי.
נכתב ע"י חננוש;1047375:אני עם חסימה של רימון - הרמטי.
ולא הכל מוצג...
לא יכולה ללחוץ על שום קישור באתר....
חבל...
ממה שאני מצליחה לראות - נראה מעולה וכדאי ממש.
נכתב ע"י WEN;1047718:אני עם חסימה של אתרוג ולא יכול להכנס חבל...![]()
נכתב ע"י mig;1047720:אנחנו באמצע לסדר את זה מולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים