כללי האתר החדש

• הוסף לסימניות
העיצוב מיוחד
משכנע ולוקח
תצליחי!!
(ממליצה לך קצת למתן את הקפיצות, הכל זז מדי מהר)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
קצת פחות הולך היום סליידר מתחלף אלא תמונה סטטית שלא משתנה...אבל אם את בכל זאת רוצה הייתי עושה שזה יתחלף בfade כלומר בעמעום ולא בצורת סליידר...כי זה קצת עושה סחרחורת...
וגם הכותרות שזזות (הwelcome וה-מה תמצאו פה...) זה גם בעיני קצת מסחרר...אולי תבחרי באנמציה אחרת כמו הכותרות למטה עם הפס...זה הרבה יותר לאט ומעודן ....באופן כללי כמה שפחות אנמציות זה יותר חדשני היום! אפשר וזה יפה..אני גם משתמשת אבל הכי בעדינות...שלא יראו כמה דברים קופצים בעין...אפשר להשתמש אולי באנמציות כניסה וכך זה רק אלמנט ההפתעה ולא ממשיך לקפוץ
סה"כ אתר באמת מיוחד ויפה

• הוסף לסימניות
העיצוב מיוחד
משכנע ולוקח
תצליחי!!
(ממליצה לך קצת למתן את הקפיצות, הכל זז מדי מהר)

תודה!!
כיף לשמוע את זה ממך :)
ותודה על ההמלצה אני יעדן.
מאוד יפה!
קצת פחות הולך היום סליידר מתחלף אלא תמונה סטטית שלא משתנה...אבל אם את בכל זאת רוצה הייתי עושה שזה יתחלף בfade כלומר בעמעום ולא בצורת סליידר...כי זה קצת עושה סחרחורת...
וגם הכותרות שזזות (הwelcome וה-מה תמצאו פה...) זה גם בעיני קצת מסחרר...אולי תבחרי באנמציה אחרת כמו הכותרות למטה עם הפס...זה הרבה יותר לאט ומעודן ....באופן כללי כמה שפחות אנמציות זה יותר חדשני היום! אפשר וזה יפה..אני גם משתמשת אבל הכי בעדינות...שלא יראו כמה דברים קופצים בעין...אפשר להשתמש אולי באנמציות כניסה וכך זה רק אלמנט ההפתעה ולא ממשיך לקפוץ
סה"כ אתר באמת מיוחד ויפה

תודה על הפירוט!!
אני רואה שאת גם כותבת את זה,
אני באמת ימתן את זה :)
תודה על התגובה!!

• הוסף לסימניות
אתר יפהייפה, נהניתי מאוד לשוטט בו!
הכל נקי ובאותה אווירה. מקסים.

- הטקסט המתחלף ששמת לכותרות אינו מתאים שם, מאחר וכותרת צריכה להיות סטטית.
הוא מתאים לסלוגן בהאדר למשל.

- בגלריה, הריבועים הוורודים מסתירים את תמונת השער, והמילים "לצפייה בפרויקט" ממש נבלעות. הייתי מציע לחשוף את התמונה ללא רקע כלשהו + לאפשר לחיצה על כולה ולא רק על המילים "לצפייה בפרויקט".

שוב, חווית גלישה נהדרת. המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אתר נקי, מוקפד ויפיפה!
הפריע לי שהמעבר לגלריות השונות הוא רק בלחיצה על "לצפייה בפרויקט" שכפי שאמרו, באמת נבלע בחלל.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אתר יפהייפה, נהניתי מאוד לשוטט בו!
הכל נקי ובאותה אווירה. מקסים.

- הטקסט המתחלף ששמת לכותרות אינו מתאים שם, מאחר וכותרת צריכה להיות סטטית.
הוא מתאים לסלוגן בהאדר למשל.

- בגלריה, הריבועים הוורודים מסתירים את תמונת השער, והמילים "לצפייה בפרויקט" ממש נבלעות. הייתי מציע לחשוף את התמונה ללא רקע כלשהו + לאפשר לחיצה על כולה ולא רק על המילים "לצפייה בפרויקט".

שוב, חווית גלישה נהדרת. המון הצלחה!

תודה!!
לשמוע את זה ממך זה ממש כיף :)
ותודה עוד יותר על הפירוט והערות, מקבלת מה שאמרת.

מיוחד!
אתר נקי, מוקפד ויפיפה!
הפריע לי שהמעבר לגלריות השונות הוא רק בלחיצה על "לצפייה בפרויקט" שכפי שאמרו, באמת נבלע בחלל.
הצלחות!

תודה!!
אני באמת מקבלת את הערה ואני יתקן את זה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה