כללי האתר המעודכן

• הוסף לסימניות
ערב טוב!!

לאחר זמן רב שלא עבדתי על האתר שלי, החלטתי לעדכן אותו, הן עיצובית והן תוכנית.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

תודה מראש, יענקי

• הוסף לסימניות
חסום אתרוג. מקוה שיפתחו לי...
אבל אני בטוח שיש שם מה לראות :)

• הוסף לסימניות
מקסים

אתר מקסים,
כמה דברים- מצד הקומפוזיציה- יש עומס בצד הימני בעוד שהצד השמאלי ממש ריק, הייתי מנסה לאזן ביניהם ולהוסיף עוד קצת צבע
תצוגת העבודות- הייתי חושבת פעם נוספת אם שייך לסדר את העבודות באופן כזה, (מלמטה למעלה) אולי כדאי לשים הכול בדף אחד עם "דוגמיות" מכל פרויקט ובלחיצה על הדוגמא- הפרויקט יופיע במלואו , וגם לסדר את העבודות לפי נושאים (מיתוג, פרסום, עימוד וכו')
ד"א, לוקח להן המון זמן לעלות וחלק מוצגות מפוקסלות, אולי זו בעיה של האינטרנט שלי, לא יודעת
ועוד דבר אחרון- לדעתי כותבים "יצירתיים" ולא "יצרתיים" כמו שנכתב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
התפוז המרובע מצד שמאל, משמש כסמל של אחד מן הניקים כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1055414:
התפוז המרובע מצד שמאל, משמש כסמל של אחד מן הניקים כאן בפורום.
התמונה מוצגת לרכישה בשאטרסטוק לכל דורש.

• הוסף לסימניות
לא מצליח להתמקד בכלום... רק דבר אחד בולט תפס את העין היהודית הגלותית הפרימטיבית שלי...
מצידי תשים לילד פיג'מה זה יהיה הרבה יותר קורן שובבי ומתאים לכל המגזרים...
צררררררם לי .
אבל אל תתיחס לזה -(אם לא תירצה) זה לא בא משיקול מקצועי.
העבודות שלך מדהימות מאד !!

• הוסף לסימניות
העבודות שלכם מדהימות!
ממש עוררו בי "קנאת סופרים"!
יפיפיות, מקוריות, מיוחדות, מקצעיות ומושקעות אחת אחת!

נ.ב.
נכתב ע"י דוריה;1055372:
תצוגת העבודות- הייתי חושבת פעם נוספת אם שייך לסדר את העבודות באופן כזה, (מלמטה למעלה) אולי כדאי לשים הכול בדף אחד עם "דוגמיות" מכל פרויקט ובלחיצה על הדוגמא- הפרויקט יופיע במלואו ,

אם לוחצים על הקישור לתיק העבודות, הן מוצגות בדיוק כמו בתאור כאן, דוגמיות למטה, ובלחיצה, התמונה מוגדלת על כל העמוד.

• הוסף לסימניות
הסטודיו נקרא בשם שלך, שם פרטי + משפחה.
אתה מבטיח יחס אישי.
אתה מציין ׳המשרד שלי׳.

אני תוהה האם הבחירה להציג את הסטודיו בלשון רבים ׳אנחנו׳ ׳עשינו׳ ׳לנו׳, היא נכונה. היא סותרת את היחס האישי ותחושת היחיד. אלא אם כן, מדובר בסטודיו עם הרבה מעצבים, שאז רצוי בשביל תיאום הציפיות לשדר כבר מהרגע הראשון שזה ׳אנחנו׳, וככל הנראה לא יעקב יטפל בעבודה, אם כי יפקח עליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1055643:
הסטודיו נקרא בשם שלך, שם פרטי + משפחה.
אתה מבטיח יחס אישי.
אתה מציין ׳המשרד שלי׳.

אני תוהה האם הבחירה להציג את הסטודיו בלשון רבים ׳אנחנו׳ ׳עשינו׳ ׳לנו׳, היא נכונה. היא סותרת את היחס האישי ותחושת היחיד. אלא אם כן, מדובר בסטודיו עם הרבה מעצבים, שאז רצוי בשביל תיאום הציפיות לשדר כבר מהרגע הראשון שזה ׳אנחנו׳, וככל הנראה לא יעקב יטפל בעבודה, אם כי יפקח עליה.

גם לי זה הפריע מאוד.
בנוסף קוראים לסטודיו ינקי והסלוגן הוא להיות יצירתיים הוא אמור להיות להיות יצירתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה