דרוש מידע האתר הצרפתי vertbaudet-מישהו?משהו?

• הוסף לסימניות
אני גם הזמנתי לפני שבועיים, ואין שום מידע, מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
נראה לי בגלל שהם החליפו את חברת השליחויות.
פעם היו שולחים עם DHL והיה מגיע ממש מהר, ועכשיו יש חבילה שעוד לא הגיעה לי, מלפני כמעט חודש :(

• הוסף לסימניות
אמור להיות שם מבצעים בזמן הקרוב? (נובמבר-דצמבר)
מתלבטת אם להזמין עכשיו או לחכות קצת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני פחות מחודש והחבילה הגיעה ב"ה.
לא יודעת אם יש קשר אבל יום אחרי ששלחתי פניה היא הייתה במודיעין.

• הוסף לסימניות
הזמנצי כמה פעמים בחודשים האחרונים ולא הגיע.
בסוף התייאשתי והזמנתי הכל ללונדון ומשם הביאו לי.
יצא חצי מחיר- הרווחתי.

• הוסף לסימניות
כל מי שהחבילה שלה התעכבה - קיבלה אותה בסוף?
כי אני עוד לא קיבלתי, כבר חודש מאז שהזמנתי. חשבתי שזה מגיע והתברר שזו היתה חבילה ממקום אחר.

• הוסף לסימניות
כי אני עוד לא קיבלתי, כבר חודש מאז שהזמנתי. חשבתי שזה מגיע והתברר שזו היתה חבילה ממקום אחר.
עדיין לא קבלתי שלחתי מיילים אין תגובה מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני רק מעדכנת שהם ענו לי שאין להם שליטה על מהירות ההגעה של חברת השליחויות אבל הם יפנו אליהם שימסרו את החבילה במהירות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מצאתי את האתר הזה:
רוצה להזמין משם נעליים.
מישהו מכיר? קנה שם?
המוצרים מקוריים?
שולחים לישראל?
תוך כמה זמן מגיע?
אתר מהימן?

אשמח למידע בענין
תודה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה