כללי האתר הרוסי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהאתר הרוסי הלך, פרח לעולם שכולו...? פשוט כבר יומים שאני לא מצליח לעלות אותו?!:

• הוסף לסימניות
אכן גם לי
חבל
נקווה שזה זמני

• הוסף לסימניות
אצלי עולה כרגיל

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן לא מצליחה להוריד משם כלום
והקבצים PNG
מפנה אותי לקישור חסום
או לדף ריק או לחיפוש בגוגל

• הוסף לסימניות
אכן גם לי חלק מפנה לחיפוש גוגל אבל חלק כן נפתח כרגיל.

• הוסף לסימניות
פשוט זה חזר... אחרי יומיים שהוא לא עבד

• הוסף לסימניות
מתורגם מגוגל
לך, אנשים טובים, אני פונה!

האתר שלי בקרוב יהיה בן 15. רבים מכם ליהנות ממנו במשך שנים. מתוך אהבה לאמנות, לתועלתם של העסקים - אני פשוט שמח ... אני עשיתי את זה על הברך שלי, זה HTML הטהור, זה היה התחביב שלי שרק גדל למשהו יותר. לא היה פרסום, אני לא ביקשתי כסף עבור הביקור וההורדה. בתחילה, התחלתי לאסוף גרפיקה לפסיכולוגים ומורי בבית הספר יסודי שפשוט שום מקום כדי לצלם תמונות רגיל להטבות לחבריו.
ועכשיו - כל רע. אם מישהו לא שם לב - בפעם האחרונה באתר היה נופל לכמה ימים, ולאחר מכן באכזריות בלמים. אני נשארתי עד הסוף, אבל לא יכול לשתוק. מי שמארח את האתר על השרת שלך שנים וחצי השנים האחרונות נעלמו. אני מקווה שהוא חי. זה מוזר מדי, הוא נעלם. החל בעיות גישה, וקניתי את האירוח הרשמי במשרד אחד. המשרד היה די רגיל ומשעמם. חודש לאחר שעבר בחורים אמר כי ביקר באתר מדי ואני צריך לקנות מהם UPU. הם רצו את הכסף בחוכמה וללא אזהרה מנותקת האתר. אבל יש לך שאלות נטייה לגדול, ובמשך שלושה ימים הם גדלו כמעט פי חמישה - עכשיו hosters רוצה על 2.5 אלף לחודש.
אני לא רוצה לפגוע במבקרים, בזמן האחרון כולם הוא לא קלים, אבל אתם שואלים את שאלה פשוטה - מי מכם עזר המשאבים בשנתיים האחרונות? ביום של הליכה לפחות 10 אלף בני אדם. במשך כמה שנים של בני זוג אמיתיים שאני יכול לספור על יד אחת.
התברר שגם אני, היה בקריסה פיננסית עמוקה. אם לפני כל העלויות של תמיכה באתר יכולות לשלם עבורם, אבל עכשיו יש לי את ההזדמנות הזאת. זו הסיבה שאני פונה אליך לעזרה.

1. יש צורך לאסוף את הכסף כדי לשלם עבור אירוח לפחות חודש או חודשים עד ustakanilos דברים.
ניתן לעשות זאת באמצעות:

Yandex - 410012131141508

WebMoney:
ארנק מטבע מספר: R293244008644
ארנק דולר מספר: Z129554745612

על המפה, "בנק חיסכון" - ייתן את מספר הכרטיס לכל מי שרוצה לעזור. דואר - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

2. אני אדם נורמלי שיכול לארח את אתר האינטרנט עם הנוכחות "האפוס". יותר מ -800 p. לחודש - לא ימשוך. לפחות - עד האתר לא ניתן לבטל. פרסום ומשוב חיובי (אם העבודה) - אני מבטיח.

3. רגעים קשים. אולי הסיפור הזה הוא לא מתאים מאוד לתצוגה ציבורית, אבל הייתי מעז. אתה רואה, אני אידיוט לא בעיניים נוצצות ... אני מבין שחיים עם נוכחות כזו חייבים להיות להרוויח כסף כראוי. זה כבר צורך ארוך. עם זאת, מסיבה כלשהי לא יכולתי לעשות את זה. אבל זה כל כך קרה כי בחודש מאי מצאתי את הכסף, גברים רתמו, החל בתהליך ... להפוך את העיצוב, הפריסה, לקח גם את מסד הנתונים ... הקושי הוא שהבנייה מחדש של האתר העוסק באותו האדם, שביליתי שנים וחצי שנים אתר מארח. כן, אותו אחד שאבד בחודש אוגוסט. ללא עקבות. לעבודתו באופן חלקי בתשלום. חתיכות של התפתחויות מצאתי בשרת. אבל זה מאוד פרטים חשובים פסיפס חסר. אני צריך להתפרנס אכפתיות אנשים שיודעים ואוהבים את האתר הזה. כדי לתקן את זה כל, להתאים, כדי להפוך נוח ולהתחיל לפרסם. זה לא יהיה בחינם, אם כי יותר כסף אני לא יכול להבטיח. אבל הפרויקט הוא מאוד טוב ופופולרי. למרות אמיתי - קשיים מספיק. כל מי שמעוניין - לכתוב, מסכים. כמעט ללא שינוי - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני בFB
אני למד
אני VC

המבוקש ביותר למי שרוצה משהו לייעץ או לדבר. אל increaseth צער. אני זקוק לעזרה, טנדר הגיוני, הראשים החכמים שלך וידיים מיומנות. תנחומים למשפחה שלי לקחת מאוחר יותר.

תמיד שלך,
לנה זהב

אתם הבנתם משהו?

• הוסף לסימניות
כן. היא רוצה כסף. סליחה, היא עושה שנור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה