האתר לא מופיע בגוגל

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול- יש לי שאלה בנושא שמטרידה אותי
ועכשיו היה לה אזכור
* כפל תוכן - עלול לסמן את האתר כספאם ולשלוח אותו אחורה אי שם / להסיר מהאינדקס.

בניתי אתר חנות שמכיל הרבה מוצרים
המוצרים מחולקים לקטגוריות:
תבניות ליצקת שוקולד, חותכני עוגיות וכו'
תחת כל קטגוריה הרבה מוצרים בצורות שונות
לדוג'- תחת קטגוריה חותכנים מופיעים חותכנים בצורות ובגדלים שונים- אבל התאור הבסיסי זהה לכל המוצרים- רק הצורה והגודל משתנה.
אני חשבתי שיש לכתוב לכולם תאור זהה ולשנות את הצורה/ המידה לאור מה שכתוב כאן אני חוששת שזה עלול להיות בעיתי- היות שזה תוכן כפול.
האם אני צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י macro;1815058:
אני קופצת על האשכול- יש לי שאלה בנושא שמטרידה אותי
ועכשיו היה לה אזכור

בניתי אתר חנות שמכיל הרבה מוצרים
המוצרים מחולקים לקטגוריות:
תבניות ליצקת שוקולד, חותכני עוגיות וכו'
תחת כל קטגוריה הרבה מוצרים בצורות שונות
לדוג'- תחת קטגוריה חותכנים מופיעים חותכנים בצורות ובגדלים שונים- אבל התאור הבסיסי זהה לכל המוצרים- רק הצורה והגודל משתנה.
אני חשבתי שיש לכתוב לכולם תאור זהה ולשנות את הצורה/ המידה לאור מה שכתוב כאן אני חוששת שזה עלול להיות בעיתי- היות שזה תוכן כפול.
האם אני צודקת?
לעניות דעתי אין בכך כל בעיה. את מדברת על מצב טבעי לחלוטין. והנחת היסוד שלנו שגוגל לא טמבל.

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם שמעון (s976). יחד עם זאת, גיוון בטקסטים, וודאי יכול רק להועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה