האתר לא נפתח

• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח אתר (שטיבל) ובשורת הכתובת משתנה לי הכתובת ל - 127.0.0.1 ולא נפתח
זה בעיה באתר או אצלי במחשב?
כי לפי איך שאני מבין הכתובת הזו זה הפניה למחשב שלי אז אולי זה איזשהו וירוס
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני חושב שהבעיה בקובץ הhost (וירוס שינה את זה או שאתה חולק את המחשב עם אחרים).
לאיפוס הקובץ הנ"ל, בלינק הזה:
http://support.microsoft.com/kb/972034
יש קישור שכתוב שם Fix me. נסו את התוכנה הזו, או לחילופין בצעו את ההוראות המופיעים שם.

אם זה לא נגיש או ברור, אנסה להסביר בעצמי.

• הוסף לסימניות
לא עוזר

ניסיתי כבר לתקן את ה hots אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהתקלה היא באתר 'שטיבל'
מי שיכול לנסות להכנס ולכתוב לי אם אצלו נפתח אודה לו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1324039:
ניסיתי כבר לתקן את ה hots אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהתקלה היא באתר 'שטיבל'
מי שיכול לנסות להכנס ולכתוב לי אם אצלו נפתח אודה לו

זה לא בעיה בקוצץ HOSTS אצלך מכיוון שאם תנסה ממחשב אחר זה גם קורה ...
ניסיתי לשנות אצלי בDNS לכתובת שלהם האמיתית וזה גם קורה כך שלא מדובר בבעיה ברמת הDNS העולמי .
אלא לדעתי יש אצלם באתר איזה בעיה מקומית ברמת הDNS בטח יתקנו את זה בקרוב...

• הוסף לסימניות
לא קשור אליך.
בעיה גם אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה