כללי האתר שלי עלה לאוויר בשעה טובה

• הוסף לסימניות
בהתרגשות רבה אני חוגגת את השקת אתר הגלריה והחנות שלי שעלה לאוויר אחרי המון המון תכנון והשקעה,באתר תוכלו לרכוש ממיטב היצירות ציורי רבנים, נוף ואווירה וציורים יהודיים.

אז מוזמנים להיכנס

אשמח לשמוע על חווית המשתמש שלכם,על הגישה,ואת ההארות לגבי האתר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תתחדשו.
נראה מצוין. מחירים שווים לכל נפש. אולי אפילו זול מדי...
אולי כדאי לך למספר את הציורים כך שכל ציור יודפס באופן מוגבל למשל: 20 עותקים בלבד.
זה ייתן ללקוח תחושה של קנייה שדומה לקניית היצירה המקורית ולא רק עותק מודפס.
זה מאד נהוג בעולם האומנות, כמו שאת בטח יודעת.
זה מאוד מעצים את חווית הקניה.

• הוסף לסימניות
חסום באתרוג.

• הוסף לסימניות
ואווווווווווווו!
אדיר! עוצמתי!! מלא השראה!!!!
אליפות ורמה !!!!!
מתבישת לפאר ..מי אני אבל מתפעלת מאד מאד מהעבודות שלך!!!
תמשיכי להצליח!!!!!

• הוסף לסימניות
נפתח באתרוג. האתר פשוט מדהים!!! והעבודות - ליגה!!
הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
עבודות ברמה, עלי, הצליחי והרוויחי

• הוסף לסימניות
מציג את העבודות נהדר, נהינתי מאפשרות המסגרות וכו'
הפריע לי הגלילה. צריך לעדן אותה.
בהצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
נתיב חסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה