כללי האתר שלי:)

• הוסף לסימניות
משתפת..ומקוה שתאהבו:)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.
כמה הערות לשיפור:
בשורת התפריט העליון צריך להוסיף את דף הבית או לשים את הלוגו שמקשר לדף הבית.
בטופס מילוי הפרטים ליצירת קשר או שיהיה כתוב send במקום ׳שלח׳ או שיהיה מיושר לימין.
מתחת לשלושת הדברים של ״מה אנחנו עושים״ היה טוב אם כשהיו לוחצים על כל דבר היה נפתח תיבת טקסט עם כמה מילים ולא שכולם יקשרו לאותו מקום.
את השליטה בפורטוגזית אולי אפשר להפוך לקלף מנצח ומבדל.

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה לנטפרי.
אני מסוקרנת...

• הוסף לסימניות
הכריכה בעברית האקשן הפוך

• הוסף לסימניות
איזה יופי של לוגו יש לך,
אחזור מחר להתעמק באתר. במבט ראשון מאד נעים לעין.

• הוסף לסימניות
שרה, לא יכלתי להתרשם מהאתר, התמונות חסומות לי

אבל הערה אחת, בכל אופן, יש לי
לא כדאי לך לחתום בשם שרה, הוא מידי כללי, ולא יחודי
תוסיפי אליו שם משפחה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה כאן כתובת להיכנס - זה רק אצלי?
אם אפשר להכניס את הכתובת שוב
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
אתר שנחמד לשוטט בו...

סדר התפריט בשורת הכותרת אמורה להתאים לסדר שזה מופיע על הדף. לכן ״אודות״ אמור להגיע בין ״דוגמאות״ ל״צור קשר״.

• הוסף לסימניות
היה כיף "לשוטט" באתר... העבודות מקסימות!

• הוסף לסימניות
אתר יפה.
מעוצב בקו נקי ויחודי!
רק הערה קטנה:
במה אנחנו עושים, המילים לא ממורכזות לאיקון,
והאיקונים טיפה חתוכים מלמטה.

• הוסף לסימניות
אתר יפה ועבודות מושקעות!

{זה היה הבונוס שלי אם אני מסיימת את המטלות להיום, היה שווה :)}

תמונת הפתיחה מפתיעה ומגרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה