כללי האתר שלי

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אצלי, באתרוג בחסימה מדרגה 2, חסום

• הוסף לסימניות
אתר מאד יפה ומושקע.
יש לך עבודות מקסימות [חלק זיהיתי :) ]

• הוסף לסימניות
נפתח בנתיב.
מאד יפה.

• הוסף לסימניות
מדהים!
ברמה כזו, מאוד מפריע שהכותרת של הדף היא untitled page.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
נפתח באתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;448128:
לא נפתח בנתיב :(

אני הייתי צריכה להתנתק מנתיב ולהכנס מחדש, ואז נפתח לי, כיוון שזה אתר חדש שהוסיפו רק היום לרשימה.

אה, והאתר מקסים!

• הוסף לסימניות
האתר מעוצב בצורה מאוד יפה ומאוד מושקע..

(הפריע לי קצת הפיקסול של הלוגו ושל הלחצנים בכוונה?)

• הוסף לסימניות
עכשיו היה לי זמן ונכנסתי לאתר, מאד מאד יפה, עבודות מקסימות!!!!!!
רק בעיה קטנה בלחיצה באחת העבודות במיתוג "מעגלים" (משהו כזה) מתקבלת תצוגה של עבודה אחרת.
זיהיתי עבודה שהיה בסמינר
icon12.gif

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;448176:
רק בעיה קטנה בלחיצה באחת העבודות במיתוג "מעגלים" (משהו כזה) מתקבלת תצוגה של עבודה אחרת.

תודה, תוקן.

נכתב ע"י קוביה;448176:
זיהיתי עבודה שהיה בסמינר
:confused:

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ומרשים
כיף לדפדף!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
למה הצבע הסגול ? זה כדי שהוא יפנה רק לנשים ? לדעתי יש יותר גברים שמעונינים בהקמת אתרים ועיצובים וכודמה.
הצסע הכחול, יותר מקצועי, אולי חום, או ירוק.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אתר מאד יפה ומושך, ועבודות מיוחדות אחת אחת!
כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה