האתר של מקימי לא עובד לי במחשב הביתי

• הוסף לסימניות
מה הסיפור? האתר של מקימי לא עובד לי במחשב הביתי
איך עושים שזה עובד? במחשב אחר, בעבודה זה כן עובד בלי שום תקלות.
אה הנה תמונת מצב:

upload_2019-1-2_19-37-41.png

• הוסף לסימניות
K9 ורימון, רימון לא קשור, אבל למה שK9 יהיה קשור? בK9 זה עושה לי הודעה אחרת בד"כ כלל וזו ההודעה:
upload_2019-1-2_21-27-30.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ו?
נראה לי שאולי זה כן K9 נבדוק מחר בעז"ה
תגדירי את הK9 שיראה כל חסימה עם חלון שיקפוץ אח"כ תפתחי את האתר ותראי אם קופץ חלון, (תוכלי ללחוץ על החלון ויפתח בדפדפן הגדרות K9 עם האפשרות לפתוח את האתר, תבחרי לתמיד ואז לחלוץ על השורה לאפשר)
upload_2019-1-3_1-19-38.png

• הוסף לסימניות
תגדירי את הK9 שיראה כל חסימה עם חלון שיקפוץ אח"כ תפתחי את האתר ותראי אם קופץ חלון, (תוכלי ללחוץ על החלון ויפתח בדפדפן הגדרות K9 עם האפשרות לפתוח את האתר, תבחרי לתמיד ואז לחלוץ על השורה לאפשר)
צפה בקובץ המצורף 424835
הבעיה לא נפתרה. לגבי החלון - כבר יש את זה בהגדרות.
לא נורא כרגע. באחד המחשבים האחרים בבית זה בסוף נפתח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה