כללי האתר flaticon

• הוסף לסימניות
איך מורידים ממנו אייקונים? משומה, אני לא מצליחה. מישהו יכול להדריך אותי איך? לכאורה אני פועלת נכון, אבל הוא לא מוריד...

תודה! זה די דחוף

• הוסף לסימניות
בוחרים את האייקונים הרציויים. האייקונים הנבחרים נכנסים לתוך חלון קטן ירוק למעלה בשם MY ICONS. כשסיימתם לבחור לוחצים על הכפתור הירוק ובוחרים באיזה סוג קובץ רוצים את האייקונים.
לאחר מכן נפתח חלון חדש שאומר איך לתת קרדיט על האייקונים, יש שם כפתור ירוק גדול FREE DOWNLOAD לוחצים עליו וזהו...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
את בוחרת באיזה פורמט להוריד,
בשביל פורמט וקטורי צריך לבחור SVG - זה קובץ שנפתח וקטורי באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
תודה. אחרי שבחרתי הוא מביא אותי לפה, אני בוחרת את הפורמט, בוחרת דאונאולד, אבל לא זז כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1765645:
תודה. אחרי שבחרתי הוא מביא אותי לפה,
אני בוחרת את הפורמט, בוחרת דאונאולד, אבל לא זז כלום..
...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 37.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אחרי בחירת הפורמט, הוא מביא אותי לפה, אני לוחצת על הורדה ולא קורה כלום

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 81.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יש מגבלה של כמות הורדות ביום אם עברת את כמות ההורדות לא נותן להוריד (במלבן הירוק?)
האם את נמצאת תחת חסימה?
כגון נט פרי- היה להם בעיה שכל הרשומים תחתיהם היו נקראים באתר זה תחת שם אחד ולכן תוך שניות היה כותב שנגמרו ההורדות או לא הוריד בכלל

לאחרונה אחרי בקשות סידרו את זה ב"ה
אך מידי פעם גם אצלי יש בעיה זאת
אני מחכה עד שמתרענן הדף
או לאחר כמה שעות וכד'
אך זה רק כאשר לא עברת את המגבלה היומית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה