כללי האתר FREEPIK

• הוסף לסימניות
איך זה הולך בדיוק?
הבנתי שצריך או לשים קרדיט על הגרפיקה שעושים. או לשלם סכום מסוים לשנה.
נכון / לא נכון?
אם יש לכם מידע בענין, אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
זה בחינם עם קרדיט גם למסחרי
ובאתר צריך לשים קישור
ותוכנית פרימיום בלי קרדיט

קבצים מצורפים

• פרופיק.jpg
    KB 148 · צפיות: 13
  • פריפיק2.jpg
    KB 143.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בחיים לא נתתי קרדיט לאף אחד שם,
ולא היתה לי שום בעיה להוריד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ט תהילה;2095172:
בחיים לא נתתי קרדיט לאף אחד שם,
ולא היתה לי שום בעיה להוריד

הם נותנים הורדה בחינם בתנאי שתשים קרדיט - איך הם אמורים לחסום מלהוריד בחינם אם לא תיתן קרדיט בעתיד?

• הוסף לסימניות
הם סומכים עליך כמו אתרים רבים (ובהם ויקיפדיה ברשיונות התואמים) שתפרסם את שמם.
כך אני נוהג במקרים רבים שבהם השתמשתי בתמונות מאתר זה, והרגשתי טוב עם עצמי (בסה"כ לתת קרדיט בגב השער, או בחלק האחורי של הכריכה, בתחתית הפלייר וכו', עם טעם נכון ועידון, זה לא בולט ומפריע לעין - לא קיבלתי על זה שום הערה מאף לקוח)

• הוסף לסימניות
זה לענין לשים קרדיט בעיצובים שלך לאתר?

• הוסף לסימניות
אני אף פעם עוד לא נתתי קרדיט והכל היה בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה