הום סטיילינג האתר tapetim.co.il מוכר?

• הוסף לסימניות
איך האתר הזה?
מבחינת איכות, מחיר, שירות
למישהו יש ניסיון איתם?

• הוסף לסימניות
איזה חנויות טפטים יש? עדיפות באיזור ירושלים/בית שמש.
ראיתי משהו באתר הנ"ל שאהבתי השאלה איך החנות והאם יש משהו יותר טוב/קרוב וכו'

• הוסף לסימניות
איזה חנויות טפטים יש? עדיפות באיזור ירושלים/בית שמש.
ראיתי משהו באתר הנ"ל שאהבתי השאלה איך החנות והאם יש משהו יותר טוב/קרוב וכו'
אם את מחפשת דברים זולים יש לך באלי אקספרס טפטים מהממים!
יצא לי להזמין כמה פעמים..

• הוסף לסימניות
יצא לי להזמין כמה פעמים..
יש לך קישור מומלץ אראה אם יש משהו מתאים בחנות שלהם?
האמת שהייתי בחנת קו התפר בבית שמש יש שם כמויות ענקיות של אלבומים עם טפטים, עדיין לא בחרתי ולא שמעתי מחירים, משארת שיהיה פי כמה וכמה מאלי
השאלה באמת האיכות והצבע, אם אפשר לסמוך.
אני רוצה בשביל חדר בצבע קרם זהב עם ארון בסגנון ארט דקו
1747134176994.png
, רצפה פרקט בהיר, ורוצה להכניס את הצבע טורקיז.
@פנינה ריימונד רוצה לבוא לעזור?
יש פה כמה קישורים שראיתי ברפרוף אבל קשה באמת להחליט ולראות מה הכי מתאים
קישור
קישור
קישור
קישור
קישור
קישור
קישור
קישור
קישור

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה מאחת מעצבות הפנים כאן, כשאמצא אעלה בל"נ

• הוסף לסימניות
1747140556433.png

1747140582210.png

זה הקישור: [שיווקי]

והמעצבת האלופהההההה זו @פרי ולס

הנה הפרויקט המדהים:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה