- הוסף לסימניות
איך/ איפה אפשר ללמוד הבאה לדפוס כמו שצריך? יש לי את הספר "דפוס על בטוח" אבל אני מעדיפה משהו live.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1090391:(דרך אגב, "איך לסגור pdf" חסום באתרוג משום מה...אשמח אם יהיה פתוח כי עניין אותי לקרוא...)
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1090426:תודה רבה!!
אגב, כשהדפסתי מאילוס' ולא נגעתי ביכולות העריכה קיבלתי קובץ שמי שירצה אח"כ לערוך אותו יעבוד קשה...
ובשיטה שלך אם יפתחו את הפידיאף באילוס' יקבלו את הקובץ כמעט כמו פתוח.
אז איך נכון לסגור כשנותנים ללקוח?
אותי לימדו אוטומטית להגדיר 5 מ"מ לשניהם ומיכל בריטמן כתבה 3-5. יכול להיות שזה משתנה לפי מה שיש בשוליים?נכתב ע"י ariels;1090430:רק להאיר שבליד 3 מ"מ זה די והותר,
אם לדפוס יש סטיה כל כך גדולה בחיתוך עדיף למצוא מקום אחר.....
ובהתאמה - לקבוע את ה-OFFSET של סימני החיתוך ל-0.3 ס"מ (באותו מסך של הבליד)
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1090426:תודה רבה!!
אגב, כשהדפסתי מאילוס' ולא נגעתי ביכולות העריכה קיבלתי קובץ שמי שירצה אח"כ לערוך אותו יעבוד קשה...
ובשיטה שלך אם יפתחו את הפידיאף באילוס' יקבלו את הקובץ כמעט כמו פתוח.
אז איך נכון לסגור כשנותנים ללקוח?
אז זהו, שזו השאלה, מה זה "קובץ סגור" באילוס'. כי פתוח בחחחיייים לא ניתןנכתב ע"י mig;1090439:את יכולה לבחור בסגירה את האופציה:
X-1a:2001
אז יהיה לך קובץ שחוט בהחלט,
אבל כשאני שולחת לדפוס אני לא בדיוק חוששת מזה... עוד לא פגשתי דפוס שפתח קבצים של לקוחות בשביל "לקחת" מהם אלמנטים וכו'...
ברוב לקוחותי גם יש לי אמון כך שמלבד פעמים בודדות לא יצא לי לרצות לשחוט קבצים.
נכתב ע"י ariels;1090430:רק להאיר שבליד 3 מ"מ זה די והותר,
אם לדפוס יש סטיה כל כך גדולה בחיתוך עדיף למצוא מקום אחר.....
ובהתאמה - לקבוע את ה-OFFSET של סימני החיתוך ל-0.3 ס"מ (באותו מסך של הבליד)
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1090440:פרינט ודיסטילר הכוונה להדפיס לפוסטסקריפט ושם להמיר לפידיאף?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1090440:פרינט ודיסטילר הכוונה להדפיס לפוסטסקריפט ושם להמיר לפידיאף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים