כללי הבאה לדפוס

• הוסף לסימניות
איך מבטחים קובץ לפני הדפסת אופסט?
אמנם הדפסתי כמה פעמים קבצים שיצאו בסדר גמור,
אבל כיוון שקורות לפעמים בעיות/טעויות וכד'
עם שקיפויות/ צבעים וכד',
הייתי שמחה לדעת מהמומחים כאן איך אפשר למנוע את זה,
ומה צריך לבדוק בקבצים המקוריים.
תודה למייעצים!
(ונא לא להפנות אותי לחומר כתוב בעניין... )

• הוסף לסימניות
מומלץ לפתוח את הPDF לפתוח חלונית OUTPUT PREVIEW ובתוכה לבחור - COLOR WARNINGS יש שם אפשרות לסמן תצוגה של overprint. (למדתי את זה פעם ביום עיון של פרוג וזה הציל אותי מפשלה בהדפסה גדולה)
לעבור על זה ולראות שאין תקלות. תקלה אפשרית היא אם יש טקסט/אובייקט לבן שמוגדר בטעות כאובר פרינט - והוא פשוט יעלם בהדפסה.
גם אובייקטים צבעוניים / בהירים אם הם מסומנים בטעות כאובר פרינט - יצאו בהדפסה בצבע לא נכון, לכן כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
לסגור דרך פוסטקריפט ולהריץ בדיסטילר מונע בהחלט בעיות בקבצים עם אפקטים שקיפויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;1066037:
מומלץ לפתוח את הPDF לפתוח חלונית OUTPUT PREVIEW ובתוכה לבחור - COLOR WARNINGS יש שם אפשרות לסמן תצוגה של overprint. (למדתי את זה פעם ביום עיון של פרוג וזה הציל אותי מפשלה בהדפסה גדולה)
לעבור על זה ולראות שאין תקלות. תקלה אפשרית היא אם יש טקסט/אובייקט לבן שמוגדר בטעות כאובר פרינט - והוא פשוט יעלם בהדפסה.
גם אובייקטים צבעוניים / בהירים אם הם מסומנים בטעות כאובר פרינט - יצאו בהדפסה בצבע לא נכון, לכן כדאי לבדוק.
תודה. לכאלו טיפים התכוונתי.
אבל לא הבנתי מה בדיוק לעשות?
הגעתי לחלונית הנ"ל, את מה לסמן? show overprinting? ואז, איפה אני אמורה לראות את הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1066092:
לסגור דרך פוסטקריפט ולהריץ בדיסטילר מונע בהחלט בעיות בקבצים עם אפקטים שקיפויות
מעולה, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה