הבאנר החדש

• הוסף לסימניות
מה הסיפור של הבאנר החדש עם התמונה של ר' חיים קנייבסקי??????
אני חושבת שיש פה מעט זלזול בכבודו...(שככה מריצים אותו והמלל נמחק...)

• הוסף לסימניות
אני גולשת בכרום ולא רואה שום באנרים.:)

• הוסף לסימניות
לגמרי צודקת
לדעתי פשוט לא לענין!!

• הוסף לסימניות
יש משהו..

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל, התרגלנו כבר לשימוש בתמונות רבנים לקידום התרמות אך הצורה הזו קצת מכוערת :mad: :eek: :(

• הוסף לסימניות
מחריד
נורא צורם ולא מכובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1220632:
אני גולשת בכרום ולא רואה שום באנרים.:)

גמני גולשת בכרום.... ורואה באנרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1220763:
גמני גולשת בכרום.... ורואה באנרים...

יש לה חוסם פרסומות. לא קשור לכרום.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
מה השתנה? אני רואה בדיוק את אותו הדבר וגם לי זה מאד צרם!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
זה של המכירה סינית של אגודת רפואה וחיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1221271:
זה של המכירה סינית של אגודת רפואה וחיים.

ואם זה שלהם אז מה זה אומר???????

• הוסף לסימניות
אבל למה לעשות את זה בכזאת צורה??????

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני חשבתי בהתחלה שזה עוד ניסיון של יודוך מכל הלב לשכנע אותי להתנתק מהאינטרנט...
נכנסתי רק עכשיו לראות כי שאלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה