נכתב ע"י msphoto;459291:הגיע הזמן להתחמש בנשק חדש..
אני מזמין בימים אלו ציוד צילום בB&H ניו יורק (וידאו וסטילס) ומחפש דרך להביא את הציוד ארצה.
אשמח לכל סיוע בעניין (גם בתשלום)
נכתב ע"י מנחם הלוי;459514:מתקדם מהDVX...?
נכתב ע"י מנחם הלוי;459669:כמה DVX יש לך כבר? והאם זה בגלל בעייה או שזה סתם עוד ספאר...?
נכתב ע"י כדרלעמר;459617:ה70-200 F/4 נשמע מעניין.
השאלה היא מה עדיף מייצב או F/2.8 (שזה אותו מחיר פחות או יותר).
גם וגם זה גם להכפיל את הסכום...
בDVX אין לי מושג...
עכ"פ תתחדש (בע"ה בקרוב) ומחכים לתוצאות!
היום קשה למצוא שליחים מחו"ל/ לחו"לנכתב ע"י msphoto;459291:הגיע הזמן להתחמש בנשק חדש..
נכתב ע"י msphoto;459291:( גם בתשלום)
F/2.0נכתב ע"י כדרלעמר;459617:השאלה היא מה עדיף מייצב או F/2.8
זה תלוי מה אתה מצלםנכתב ע"י msphoto;459745:ממה שאני קראתי ההמלצה היא די חד משמעית לטובת ה4 המיוצבת (גם מבחינה אופטית)
נכתב ע"י yosale;459831:מצלמות הוידאו הנמכרות בB&H מיוצרות בשיטת NTSC. לא מומלץ. ברגע שתעבוד עם 2 מצלמות וכל אחד בשיטת שידור שונה - בלאגן לערוך אותם..
ובכלל אני חושב שלקנות היום DVX זה מעשה מאוד לא חכם. תקנה את ה170 או את הHVX200.
למה להמשיך לעבוד על ציוד ישן כשההפרש לא מצדיק זאת?...
בכל אופן, בהצלחה
נכתב ע"י msphoto;459836:אין (לצערי) מצלמה במחיר דומה לDVX שנותנת תמורה דומה.
בן אדם, תקנה מה בא לך ותשקיע כמה שבא לך. כשתחליף כמה ראשים ותרצה למכור - תבין את טעותך...נכתב ע"י msphoto;459836:לא הבנתי מדוע אתה חושב שאני הולך לקנות מצלמת NTFS..
אני קונה PAL בלבד. גם הDVX הנוכחית שלי נקנתה בארה''ב.
B&H מוכרים גם PAL (במחיר יקר מעט יותר מהNTFS)
מצוין
ה170 ישנה מידי (והיא סוני..),
אף אחד לא דיבר על סוני.. יש לפנסוניק מצלמה מדגם HPX170/174 והיא מצלמת על P2
הHVX200 לא רעה אבל היא עולה כפול, וזה לפני קניית כרטיסי P2 בנפח שיתאים לצילום אירועים - מה שיכול להגיע ל25000 לכרטיסים בלבד(!!)
אחי, איפה אתה חי?
אני עובד עם מצלמת P2 ומחזיק כרטיס אחד של 64 GB (שעלה לי בחו"ל 900$ בזמנו). הווי אומר 4.5 שעות צילום בDV, לחתונה זה מספיק. לHD אני יצטרך עוד כרטיס של 128GB (שאמור לצאת בקרוב) אבל היום אף אחד לא מבקש HD, ועד שיהיה צורך בכך - מחירי הכרטיסים ירדו
אין (לצערי) מצלמה במחיר דומה לDVX שנותנת תמורה דומה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים