כללי הבאת חוברת לדפוס. מה המחיר הממוצע?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהשאלות האלה מעצבנות. האשכול הוא ממש ללא כוונה לעצבן אי מי רק להעזר.
אז בבקשה, לא להתעלם...

כמה לוקחים על הבאת חוברת לדפוס?
עד היום עבדתי לפי מחיר לשעה ואז קיבלתי לפי שעה כולל שעות העבודה בדפוסץ
כיום ביקשו שאתמחר לפי עמוד.
אז כמה תוספת אני אמורה לקחת על הבאה לדפוס?
לוקחים על נסיעות? (אני גרה בפרברים ונסיעה לעיר עולה הרבה יותר יקר מנסיעה עירונית)

זה דחוף לי מאד,
תודה רבה לכל מי שיעזור.

• הוסף לסימניות
ואולי בכל זאת מישהוא מסכים לעזור? :confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אילה,
אני לא שואלת על תימחור של חוברת. אני שואלת כמה לקחת על הבאה לדפוס!!!!!!!

חיפשתי בפורום ולא מצאתי. אדרבה אם יש למישהוא קישור גם קישור מספיק לי.

רק שיענו!!!

• הוסף לסימניות
10-20 אחוז מערך העבודה.
זה מה שאני לוקחת. אבל אני לא חזקה בתמחור.
אז אל תתנפלו עלי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכתבו שמי שמטפל בדפוס, ז"א, חוסך ללקוח את הכאב ראש ומביא לו עבודה מוכנה ומודפסת, לוקח בין 15%- 25% מעלות ההדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה