הבדלה...

• הוסף לסימניות
משהו חדש שסיימתי השבוע.
(סדר הבדלה על קלף)

בוא נשמע מה אומרים המומחים...

קבצים מצורפים

• הבדלה.jpg
    KB 94 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לא מומחה..
אבל זה פשוט יפהפה!
הצלחות

• הוסף לסימניות
מדהים! מלא השראה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!!!
סתם מעניין אותי, כמה זמן לוקחת עבודה כזו?
ניכרת ההשקעה הרבה והדיוק המקסימלי. מדהים!

בקטנה - העיטורים והאיורים כל כך מדויקים וממורכזים, ולכן הפריע לי שהגביע למטה לא באמצע, וכן - גם נר ההבדלה בצד שמאל - לא מונח במרכז מתחת לעיטור שמעליו.

• הוסף לסימניות
כמה שאני דיקנית אני לא אוהבת סימטרי מדי, ולכן אני שמה דברים שישברו, הכל לפי העין.

• הוסף לסימניות
מדהים ומיקצועי. רעיונות מרתקים.

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים !
הצבעים ,הדיוק, הרעיון
הכל !
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקסים!
אהבתי את האלמנטים הקלועים -המזכירים כמובן את נר ההבדלה
לטעמי כדאי לך להמשיך את השמים בשתי התמונות - שקיעה ולילה -עד למסגרת

• הוסף לסימניות
אהבתי את האלמנטים הקלועים -המזכירים כמובן את נר ההבדלה
חשבתי שרק המשורר מבין את שיריו, תודה על המשוב!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה