הבדלי גובה

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
עברתי לדירה (שכורה) שבעל הבית שיפץ תלאי ע"ג תלאי. לאחרונה הוא ריצף חלק מהבית, אבל מה? יש לי הבדלי גובה בכניסה לכל חדר/אמבטיה בבית. עכשיו שטפתי לראשונה וזה סיוט.
יש פתרון לבלאגן הזה? דמיינתי מגלשה קטנה שתחפה על המדרגה?
רצוי זול... הוא לא מוכן להשקיע, ואני- לא יודעת איך אשרוד ככה...
(בכניסה לשירותים לדוגמא יש מדרגה שהמסדרון יותר גבוה, וזה חדר שנשטף די הרבה)
ואם יש פתרון שנגיש להמון העם... אשמח להדרכה של כמה ומה לקנות ואיך לבצע.
תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי בדירה שכורה הפתרון הוא בלגרוף את המים ליעה שמיועד לאסיפת מים, ולא לעשות שיפוץ בריצוף עצמו.
מה גם שבשרותים זה יותר קל, שאוספים את המים ומרוקנים בשרותים...

בדירה שלכם הכי כדאי לרצף את השרותים ג"כ בגובה שווה, או ליצור שיפוע קטן במרצפות הקרובות לפתח (לא יפה ולא מוצלח)

• הוסף לסימניות
אולי יסכים לפתוח ניקוז לרחוב, בקצה הקיר צמוד לריצוף, ולצרף לצינור ניקוז קיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי בדירה שכורה הפתרון הוא בלגרוף את המים ליעה שמיועד לאסיפת מים, ולא לעשות שיפוץ בריצוף עצמו.
מה גם שבשרותים זה יותר קל, שאוספים את המים ומרוקנים בשרותים...

בדירה שלכם הכי כדאי לרצף את השרותים ג"כ בגובה שווה, או ליצור שיפוע קטן במרצפות הקרובות לפתח (לא יפה ולא מוצלח)
זה לא רק העניין שת הניקוז, במדרגה מצטבר לכלוך, יכולים למעוד, אם ילד הולך יחף אני חושבת שאפילו אפשר להחתך מהשפיץ.
ולרצף את השירותים... לא הולכת לעשות לו את השירות הזה. אני משקיעה כל כך הרבה בבית הזה בדברים שחייבים, לא יכולה להשקיע גם בריצוף.
אני רוצה איזשהו סיומת נורמלית למדרגה, אין משהו כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה