כללי הבדל במחיר

• הוסף לסימניות
מבחינת תמחור,
האם יש הבדל בין לוגו לעסק/מוסד וכד'
לבין לוגו לאירוע,
גם אם אין הבדל בהשקעה?

תודה!

• הוסף לסימניות
הבדל של 1000 שח

לוגו לאירוע : 20,000 שח
לוגו למוסד: 21,000 שח

וברצינות, אין לי מושג :(

אז למה אני עונה אם אני לא יודע?!
אין לי מושג, כנ"ל :(

• הוסף לסימניות
אם זה ארוע של בן כ"ק האדמו"ר אז לא...

אצלי יש הפרש משמעותי במחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;400485:
הבדל של 1000 שח

לוגו לאירוע : 20,000 שח
לוגו למוסד: 21,000 שח

וברצינות, אין לי מושג :(

אז למה אני עונה אם אני לא יודע?!
אין לי מושג, כנ"ל :(

עזרת לי מאוד....:):):)

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה תלוי גם אם עוד יהיה לזה שימוש (ללוגו לאירוע) או לא.
כי לוגו לעסק זה משהו תדמיתי שמייצג אותו לאורך כל הדרך ובכל מקום... הוא דורש יותר מאשר לוגו חד פעמי לאירוע ושלא יהיה עוד רלוונטי אחריו.
ואם אכן זה ככה, וזה לא תדמיתי-אז לעניות דעתי יש ועוד איך הבדל במחיר!

• הוסף לסימניות
החום משפיע על הפורום...

אשכולות הזויים מתמיד :)

_________
ההיגיון אומר שלוגו הוא לוגו - בלי קשר לשימוש שייעשה בו.

• הוסף לסימניות
ויש אנשים שההגיון שלהם עובד בניגוד לכל כללי ההגיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;400579:
ההיגיון אומר שלוגו הוא לוגו - בלי קשר לשימוש שייעשה בו.

ההגיון שלי אומר שלוגו הוא לוגו אבל יש הבדל במחיר אם זה לוגו למכירה קטנה של בגדי ילדים או לרשת בגדים וכן לאירוע יש מחיר שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;400579:
החום משפיע על הפורום...

אשכולות הזויים מתמיד :)

אשכרה הזויים... ;)
חבר'ה תגידו מה נסגר??

(אבל אין מה להגיד נהנתי.... יהיה הרבה מה לכתוב בדף קשר....:p)

• הוסף לסימניות
מה האשכול הזה כ"כ הזוי???
מעניין לשמוע מי עוד חושב כך?

האם אין הגיון (לפחות קצת) בכך שלוגו לאירוע חד פעמי, שכולה שמים אותו על ההזמנה של חתן הבר מצוה ועל עוד איזה מזכרת קטנה, יעלה פחות מלוגו לעסק שממתג את עצמו ומטביע את הלוגו היכן שרק אפשר (שלט, שקית, ניירת, כרטיס ביקור, ועוד היד נטויה...)
מעבר לכך שהאירוע הוא חד פעמי, ואילו העסק משתמש באותו לוגו עד להתחדשות הבאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;400701:
האם אין הגיון (לפחות קצת) בכך שלוגו לאירוע חד פעמי, שכולה שמים אותו על ההזמנה של חתן הבר מצוה ועל עוד איזה מזכרת קטנה, יעלה פחות מלוגו לעסק שממתג את עצמו ומטביע את הלוגו היכן שרק אפשר (שלט, שקית, ניירת, כרטיס ביקור, ועוד היד נטויה...)
מעבר לכך שהאירוע הוא חד פעמי, ואילו העסק משתמש באותו לוגו עד להתחדשות הבאה

ברור שיש הגיון.
אל תדאג, כמו שנאמר פה החום פשוט השפיע עליהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה