נכתב ע"י קורג;2398563:ומה עם יצירות???
נכתב ע"י שלוימלה B;2401566:מה עניין שמיטה להר סיני?!
דיברתי על שירים
ישנה בעיה לדעתך ביצירות ג''כ?
לי לא נראה...
נכתב ע"י שלוימלה B;2457210:לאור התחדשות המקרים בתקופה האחרונה
אין מזרזין אלא למזורזין..
יישר כח!
בתקווה שלא נצטרך לרענן שוב את הנהלים...
כולם הבינו בדיוק למה התכוונתי..נכתב ע"י קלאסיקה;2457707:חושבני שלפני שקובעים נהלים ראוי להתייעץ עם באי הפורום...
אני באופן אישי לא כל כך מזדהה עם הבעיה, מי שלא מעוניין בשירים "שאין רוח חכמים נוחה מהם", שפשוט לא יוריד אותם...
במיוחד שמאוד קשה להגדיר מהם בדיוק השירים האלו. יש כל כך הרבה שירים "חרדים" שגרועים יותר משירים ישראליים ישנים...
תאריך הצטרפות: Jan 2017נכתב ע"י שלוימלה B;2457210:בתקווה שלא נצטרך לרענן שוב את הנהלים...
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;2458457:תאריך הצטרפות: Jan 2017
"האחד בא לגור וישפוט שפוט"
כבודו צודק בתוכן דבריו, אך הסגנון אוי הסגנוןנכתב ע"י שלוימלה B;2458496:אדון יקר.
הייתי פה תקופה ארוכה עוד לפני שנרשמתי לפורום..
ואני מבין שאתם לא מוכנים לקבל ביקורת (צודקת!!!) מאנשים חדשים..
אז לא.
מי שמסכים איתי שיצלצל ואז נראה בדיוק עם מי הצדק...
אז,חברים אם אתם בעד שימשיכו להעלות כאן שירים לא ראויים,סבבה
אבל אם אתם נגד,
צלצלו, ונראה!
מי שם את כבודו מנהל?נכתב ע"י שלוימלה B;2457210:לאור התחדשות המקרים בתקופה האחרונה
אין מזרזין אלא למזורזין..
יישר כח!
בתקווה שלא נצטרך לרענן שוב את הנהלים...
נכתב ע"י שלוימלה B;2458496:אדון יקר.
הייתי פה תקופה ארוכה עוד לפני שנרשמתי לפורום..
ואני מבין שאתם לא מוכנים לקבל ביקורת (צודקת!!!) מאנשים חדשים..
אז לא.
מי שמסכים איתי שיצלצל ואז נראה בדיוק עם מי הצדק...
אז,חברים אם אתם בעד שימשיכו להעלות כאן שירים לא ראויים,זכותכם!
אבל אם אתם נגד,
צלצלו, ונראה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים