דרוש מידע הבהרת שיער

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות את זה בצורה מקצועית ?
הבנתי שזו השקעה חד פעמית
לא מדויק ה"חד פעמי" אבל אכן לא משהו שצריך חידוש כל חודש, אלא פעם בתקופה ארוכה, משתנה לפי סוג שיער ומהירות גדילה.
ועדיין, מסכימה איתך שאין כמו מקצועי!

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על בבונג-תה קמומיל להבהרה
זה עוזר?
מכינים תה קמומיל (בבונג) מרוכז – 10 דקות השהיה של שקית תה במים רותחים. לאחר שהתה התקרר, שוטפים בו את השיער ומחכים כ- 15 דקות ושוטפים. אפשר לחזור על הפעולה פעמיים – שלוש עד ששוטפים את השיער בשמפו.
-
-

• הוסף לסימניות
השמפו הזה...
שמפו להדגשת גוונים זהובים SHIMMER

מיקי בוגנים MB

שמפו להדגשת גוונים זהובים SHIMMER​

• הוסף לסימניות
זה לא עושה בדיוק את כל השיער...
זה מבליט גוונים, תראי מה שכתוב בפנים
אבל גם מה שרשום שם יכול להיות מוגזם
אני רוצה משהו ממש עדין
עם שליטה שלי
בסגנון האבקה אבל שעובד על החלקה

• הוסף לסימניות
אז אני די מבינה בנושא
ויכולה לומר לך שגם חימצון וגם לימון מייבשים כמעט אותו הדבר
הפתרון הוא לשים מסיכה שמזינה את השיער.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי טובה להחלקה מקצועית ובמחיר זול באיזור בני ברק

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבהיר את השיער בשפם והזקן.הלימון גם עוזר? כמה זמן להיות בשמש? וכמה זמן מחזיק?
יש עוד דברים טבעיים?

• הוסף לסימניות
אם מעניין מישהי-
עשיתי גוונים אצל גלית איטליה (אצל חדוה) בבני ברק, היתי מרוצה מאד!! יש לה ניסיון רב בתחום.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים עליה?

• הוסף לסימניות
יש לי את הנייד האישי שלה, מקווה שזה בסדר 0527125955

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה