"הבובה שלי"

• הוסף לסימניות
בשעה טובה קניתי מצלמה מקצועית
והתחלתי לימודים
אשמח לחו"ד:)

קבצים מצורפים

• IMG_1576 1copy (1).jpg
    1.8 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מזל טוב! ברוכה הבאה:)
הילדה מתוקה! רק שפיקסת את הבובה...

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הן די דומות;)
דווקא לי נראה שהפוקוס גם על הבובה (האמיתית)

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת,
לי הפריע קצת הגזע והענפים בצד שמאל של התמונה, שמסתירים טיפה את הילדה,
אבל אני לא צלמת אז אל תקחי אותי רציני....

• הוסף לסימניות
הי גנגית הבובה - איך אני אוהבת ( הפוקס על הבובת פלסטיק )
המון נחת והמון הצלחה !!!

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל זה נראה ש'יש לך את זה'!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא צלמת,
תמונה יפה.
אין על הגינג'ים!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד בהצלחה.

לדעתי העצים בצד דווקא מוסיפים לאווירה... וזה שהפוקוס על הבובה זה לא טעות לדעתי...
גם הילדה די בפוקוס, וזה די מסתדר.

• הוסף לסימניות
:) תודה רבה על כל התגובות והפרגונים! :)

יש לי עוד תמונה שהפוקוס היה יותר טוב
אבל יותר אהבתי את התמונה הקודמת.

קבצים מצורפים

• IMG_1577 - 1.jpg
    KB 837.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השניה יותר מוצלחת לדעתי..
תמונות יפות !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה