'הבובלונים' כבר פה, ומחלק לכם קופונים שווים!!!

יש מוקד בירושלים? (אין לי כח לעבור על כל הדפים)

אני רוצה גם, אני רואה שיש מוקד ע"י הבית שלי אז זה מפתה לקנות.
המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

צריך מוקד בברכפלד?
אני מוכנה

ישלח לכל המבקשות בעזרת ה'

אשמח לקבל קופון
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אז לעזוב את המוקד שלא ידע כלום ולקנות בחנות:mad::(?

יש פה לבבות קטנים שמחכים לספר מאד מאד:).

לא להתייאש
לא הגעתי עדיין היום לשלוח
העוזרת ניקתה פה את החדר...
בהמשך

נכתב ע"י אשכולית;2060034:
אז לעזוב את המוקד שלא ידע כלום ולקנות בחנות:mad::(?

יש פה לבבות קטנים שמחכים לספר מאד מאד:).

להתקשר שוב!!

אשמח לקבל קופון. תודה!

בעזרת ה, בשעות הקרובות

קופון הנחה

אשמח לקבל גם את ההנחה
האם יש מכירה בביתר או ברחובות

שלום לכולם
שוב
הספר הרביעי לפרוגיות בחמישים אחוז מהמחיר המלא!!! כלומר, מ72 ולא 58. אין כפל מבצעים

ניק אחת פנתה אלי באישי והתיבה התפוצצה
אנא שיר המעלות, חזרי אל תיבת המייל ממנה קבלת קופון

בבקשה כל הזוכות המאושרות
לפנות למוקדים

אשמח לקבל קופון הנחה 5636941גימייל

גם אני מעוניינת בקופון רגיל וגם סבתוש, אולי אקנה כמות ואשמור לנכדים:D

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה