'הבובלונים' כבר פה, ומחלק לכם קופונים שווים!!!

לא קיבלתי -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מי שכן
קיבל
ומוכן לצלצל כאן
אודה מאד!

גם אני לא קיבלתי ושלחתי כבר אתמול

גם אני לא קיבלתי (את 2 הקופונים) <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

כל בקשה מטופלת ברצינות
אנחנו שולחים לכל מי שמשום מה לא הגיע
אבל יעזור לשמוע למי כן הגיע
פשוט צלצלו

גם אני לא קיבלתי

גם אני לא קיבלתי, שלחתי לפני יומיים
תודה!

לא קבלתי

לא הגיע

יהיה נחמד שתגיבו גם כשקבלתם...

גם אני לא קיבלתי (וביקשתי שבוע שעבר)

שלחנו לכל מי שלא הגיע לו....

אשמח לקבל קופון לסבתות
תודה

פנינה, לא קיבלתי. אם את זוכרת אני מהמייל שמחקתי מהר, ורציתי גם רשימה של מקומות קניה

גם לי עוד לא הגיע

מישהי כאן הציעה שתפתחי גימייל וישלחו לשם בקשות לקופונים.
היית חוסכת לך ולכולם...
אפשר להגדיר שכל אחד ששולח הודעה מקבל אוטומטי הודעה בחזרה עם הקופון.

לפי המקומות שפרסמת , אצלינו אין עדיין מוקד, ויש לי אפשרות לקחת מב"ב. אם תרצי תפני אלי. ואני מזכירה לא קיבלתי קופון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה