'הבובלונים' כבר פה, ומחלק לכם קופונים שווים!!!

נכתב ע"י nar;2053929:
לפי המקומות שפרסמת , אצלינו אין עדיין מוקד, ויש לי אפשרות לקחת מב"ב. אם תרצי תפני אלי. ואני מזכירה לא קיבלתי קופון

תצטרכי שוב לרשום מייל

נכתב ע"י OR_Design;2053934:
קיבלתי!

לא רשום שם שיש מוקד בחיפה , אם אני לא טועה אמרת שיש

סליחה
יש אצל חוי הגר
ותתעדכני ב'משבצת' היכן עוד

וכן נוסף מוקד אצל מירלה הצלמת, בנו"ש

הכתובת הזאת חוזרת משום מה
נא לבדוק

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קיבלתי.
מליון תודות. נראה מושקע ביותר.
הצלחות!
היכן המוקד בברכפלד?

תודה לאלו שמגיבות גם כשקבלו!!! כל הכבוד!!!

כל הכבוד לך על ההנחה לפרוגיסטים בכלל ועל המסירות לשלוח לכל מבקש בפרט!

קיבלתי,
תודה גדולה

תודה לך!
מעריכה מאד את הסבלנות והסובלנות לענות ולהיענות לכל אחת!
וברוחב ונדיבות לב שכזו!
חן! חן!
חדוי

תודה... קיבלתי.
(אבל אין מוקד בעירי... מה עושים?)

קיבלתי
תודה
כל הכבוד שאת שולחת ככה לאחת אחת

תודה קיבלתי
מה המחיר אחרי ההנחה?
האם יש לי למה לחכות שיצא מנויילן? או שזה לא בכיוון?

רק אחרי פסח נוכל לחשוב על כך

חבל שתפסידו את הנחת הקופון
הוא מוגבל בהחלט!
אוכל להמליץ פה על מניילן מעולה

חבל!
שאלתי פעמיים אם יש תוקף מוגבל....

קיבלתי תודה רבה
מי מניילן טוב ?

אשמח לקבל למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קיבלתי תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה