'הבובלונים' כבר פה, ומחלק לכם קופונים שווים!!!

קיבלתי,
תודה רבה!
כתוב שיש מוקד ברמת שלמה רק לא כתוב פרטים....
אשמח לשמוע.

למה?
ברשימה יש לך טלפון וכתובת של כל מוקד

נכתב ע"י חדוי כנרת;2054122:
חבל!
שאלתי פעמיים אם יש תוקף מוגבל....

למה חבל?
עדיין אפשר לקנות

לשואלות

שלחנו נגלה ראשונה של קופונים

בינתיים המבצע פתוח. רוב המוקדים טרם קבלו ספרים!
תוכלו לשלוח את המייל שלכם לאשכול זה, ולנצל את ההנחה המשמעותית.

קיבלתי
תודה :)

הקופון נותן 20% הנחה על המחיר במוקדים?
במכירה היא אמרה שהיא מכירה רק את הקופון של הסבתות?

הבהרה:

כמו שכתבנו כאן ברורות

הקופון נותן עשרים אחוז הנחה למחיר המלא שלו- שהוא 72

זה ברור מאד.

קבלתי. תודה!!!
צריך להגיע למוקד עם הקופון? פשוט אין לי איפה להדפיס אותו...

תצטרכי לנסות למצוא דרך...

אם את זקוקה להטבה של סבתוש, את צריכה קופון
אם לא, אז את יכולה גם ככה

תודה. אני צריכה את הקופון של הנחת העשרים אחוז. אז בשביל זה לא צריך לבוא איתו, הבנתי נכון?

נכתב ע"י 63388;2054184:
תודה. אני צריכה את הקופון של הנחת העשרים אחוז. אז בשביל זה לא צריך לבוא איתו, הבנתי נכון?

הבנת נכון

ובהחלט אפשר גם לא צבעוני!

נכתב ע"י pninap;2054143:
למה?
ברשימה יש לך טלפון וכתובת של כל מוקד

בכותרת רשום רמת שלמה אבל לא כתוב שם מי מוכר ברמת שלמה.

נכתב ע"י pninap;2054145:
למה חבל?
עדיין אפשר לקנות
כי אני רוצה לרכוש 4 מנויילנים!

אז אני מציעה שתקני עם הקופון, במועדון סבתוש
ואשלח לך טל ש מישהו שמניילן מעולה!

איו לי התחייבות שישארו ספרים בהנחת הקופון

כרגע יש

הניילון באותו מחיר שאת תשווקי?

אנחנו לא נרוויח על הנילונים

ואני לא מתחייבת מתי זה יקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה