דרוש מידע הבוגבו שלי ...

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שעגלת בוגבו זה עגלה כל כך מוכשרת וכשרונית אני עולה לאוטובוס עם העגלה וגלגל מתנתק נאלצתי לרדת לחבר את העגלה ולהמתין כפול זמן לאוטובוס החדש...
יש לי בוגבו קמילון!!

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שעגלת בוגבו זה עגלה כל כך מוכשרת וכשרונית אני עולה לאוטובוס עם העגלה וגלגל מתנתק נאלצתי לרדת לחבר את העגלה ולהמתין כפול זמן לאוטובוס החדש...
יש לי בוגבו קמילון!!
אין לך אחריות?
(דווקא שמעתי שיש בעיות עם הגלגלים של בוגבו,
מאמינה שלא בכולם, אבל כנראה עניין של מזל)

• הוסף לסימניות
טוב שסיפרתם את זה עכשיו....
אנחנו בדיוק מתעניינים על עגלה וזה יוסיף נקודה לחסרונות.....

• הוסף לסימניות
טוב שסיפרתם את זה עכשיו....
אנחנו בדיוק מתעניינים על עגלה וזה יוסיף נקודה לחסרונות.....
יש אחריות מעולה לבוגבו ל4 שנים כיום כבר לא משווקים אותה אלא את הפוקס

• הוסף לסימניות
גם אם אין אחריות אפשר לתקן בבוגבו ישראל [עולה כמה גרושים]

• הוסף לסימניות
מה המחירים של הפוקס?
איך היא נראית?
יש מצב לפרטים?
דומה לקמיליון אבל יותר יפה לטעמי
מחירים אני לוידעת אני קניתי לפני שנתיים פוקס 2
מאז יצא כבר פוקס 3
אחת העגלות הנוחות לתינוק,לבן שלי היה קשה המעבר לטיולון רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה