שיתוף הבונבונים וצבעי המים שלי

• הוסף לסימניות
היי,
בהקשר של מה שכתבתי על צבעי המים שלי בתגובה לשיתוף של @ronitg ,
זה הציור הראשון שציירתי איתם - אותם בעצמם.
ושה' יזכה אותי בסורק נורמלי במהרה בימינו אמן.
צבעי מים.jpg

• הוסף לסימניות
על מה מציירים איתם? איזה דף צריך?

והציור מדהים. בלבל אותי לרגע אם זה לא תמונה...

• הוסף לסימניות
אה, והבונבונים.
אז ככה.
הבונבונים נוצרו בעקבות קטע קצר שחברה שלי כתבה, משהו ממש חמוד, שהגיבורים בו הם יצורים בשם "בונבונים".
מדי אהבתי את זה והייתי חייבת לצייר אותם. אבל איך ממציאים יצורים??? זה לא באמת שיצא לי לפגוש בבונבונים באופן אישי מתישהו.

אז לאחר סקיצות רבות, ידניות ודיגיטליות, שכמו כמעט תמיד, חלקן היו יפות יותר מהתוצר הסופי...
קמו והיו הבונבונים---

בונבונים.jpg

• הוסף לסימניות
על מה מציירים איתם? איזה דף צריך?
אהמממ.
האמת שאני לא ממש מבינה בסוגים של דפים.
אבל אני ציירתי על דפים תוצרת איטליה שנקנו בגאורגיה...

WIN_20190725_19_02_47_Pro.jpg

קיצור, דפים לצבעי מים, מה יכול להיות...?

• הוסף לסימניות
אה, והבונבונים.
אז ככה.
הבונבונים נוצרו בעקבות קטע קצר שחברה שלי כתבה, משהו ממש חמוד, שהגיבורים בו הם יצורים בשם "בונבונים".
מדי אהבתי את זה והייתי חייבת לצייר אותם. אבל איך ממציאים יצורים??? זה לא באמת שיצא לי לפגוש בבונבונים באופן אישי מתישהו.

אז לאחר סקיצות רבות, ידניות ודיגיטליות, שכמו כמעט תמיד, חלקן היו יפות יותר מהתוצר הסופי...
קמו והיו הבונבונים---

צפה בקובץ המצורף 515761
אהבתי. מראה בדיוק את השיום...

• הוסף לסימניות
הציור בצבעי מים מ א ל ף
הקומפוזיציה מדוייקת, הירידה לפרטים, הכל בנוי היטב
וואו!!!
רק משום מה לא כ"כ נראה שזה צוייר בצבעי מים, למה?
או שזאת רק אני

• הוסף לסימניות
רק משום מה לא כ"כ נראה שזה צוייר בצבעי מים, למה?
איזה ציור מבינהם?
שני הראשונים צוירו בצבעי מים
השלישי דיגיטלי
הראשון פשוט יותר ריאליסטי אז זה צבעי מים אבל צביעה יותר יבשה, פחות מים יותר צבע

• הוסף לסימניות
איזה ציור מבינהם?
שני הראשונים צוירו בצבעי מים
השלישי דיגיטלי
הראשון פשוט יותר ריאליסטי אז זה צבעי מים אבל צביעה יותר יבשה, פחות מים יותר צבע
זהו, זה נראה צביעה יבשה יחסית,
מהמם!!!
(כל ההודעה שלי היתה לגבי הציור הראשון)

• הוסף לסימניות
וואוו מרהיב אין מילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה