כללי הבוס לא מוכן להתקין מזגן

• הוסף לסימניות
אני עובדת כגרפיקאית ביחד עם צוות של עוד 3 גרפיקאיות , עכשיו שהגיע הקיץ הבוס שלנו לא מוכן להתקין מזגן בחדר אחד, כך שאנחנו צריכות לעשות בינינו תורנות מי יושבת בחדר בלי מזגן.
וכשאנו מעלות את הנושא של המזגן הוא מאיים עלינו בפיטורים.
אני לא בטוחה שכאן זה המקום המתאים להתבכינות, אבל אני מרגישה נורא... וגם חם לי.... וחנוק לי.....

• הוסף לסימניות
מאוורר יש לפחות?

• הוסף לסימניות
כן מאוורר שהורס לי את הפאה.....

• הוסף לסימניות
אפשר לסובב את המאוורר לכיון הקיר כך שהאויר יחזור מהקיר ולא יהרוס את הפאה

• הוסף לסימניות
איזה מעצבן. הבוסים האלו שחשים מעצמם ועל כל דבר מאיימים בפיטורים הם הדבר השנוא עלי ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;1022891:
תתארגנו ותקנו נייד!
זה אמור להיות אחד מהתנאים המינימלים במקום העבודה
חוץ מזה, מי יקח את זה אח"כ, יפרקו את זה לגורמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1022897:
זה אמור להיות אחד מהתנאים המינימלים במקום העבודה
חוץ מזה, מי יקח את זה אח"כ, יפרקו את זה לגורמים?

ברור אבל ברגע שהןא מאיים בפיטורים אין מה לעשות?
צריך להיות ראליים! מה? עדיף לסבול?

• הוסף לסימניות
הוא לא עושה את זה מקמצנות אלא שמבחינתו לעבוד כמה שעות ביום בלי מזגן לא נורא כ"כ. את האמת שבימים האחרונים באמת לא כ"כ חם, אבל בתחילת שבוע היה חם בטירוף... והשתגענו...
ביום שישי ניסינו לדבר ולהגיד שזה לא אפשרי לעבוד בכזה חום. ואז קיבלנו בחזרה צעקות שמי שלא מתאים לה לעבוד בלי מזגן שתלך הביתה.... התבלבנו לרגע וחשבנו שאנו נמצאות באיראן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1022870:

חשש לשוה"ר... היא מכירה את הבוס שלה...

אולי ניתן לכתוב מכתב משותף שבו אתם מסבירים בתחילה שאתן נהנות מאד מהעבודה במפעלו אך כדי שתוכלו להפיק את המירב בימות החום יש צורך במזגן.
זה ידוע שבחום לא ניתן לעבוד. התפוקה יורדת מאד!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כשהוא במשרד, יש לו מזגן?

אפשר להסביר לו בהיגיון, שבתפוקת קירור של החדר, תפוקת העבודה תגבר.

• הוסף לסימניות
אולי, אם אתן הרבה בנות וכולכן תגידו לו שכולן עוזבות אם הוא לא נותן תנאים בסיסיים לעבודה- הוא יבהל (גם אם הוא לא יראה את זה) ובסוף יקנה לכם.
בסופו של דבר, תזכרו, שהוא צריך אתכן לא פחות ממה שאתן צריכות אותו..(את המשכורת שלו יותר נכון.).....

• הוסף לסימניות
מזעזע מה שמעבידים מוכנים לעשות לעובדיהם.
זה מעיד על כזה חוסר הערכה.
ממש ממש מזעזע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי10;1022895:
איזה מעצבן. הבוסים האלו שחשים מעצמם ועל כל דבר מאיימים בפיטורים הם הדבר השנוא עלי ביותר.

"בוס" לא עושה טובה לעובד שהוא מחזיק אותו.
יש כאן יחסי "עובד מעביד".
עובד נותן תפוקה, בעל הבית נותן תמורה.

אם בעל הבית היה מאיים עליי שיפטר אותי, הייתי אומר לו שירגיש בנוח לפטר, כיון
ש"פרנסה מגיעה משמים" ומ"קור המים לא מהברז אלא מהמעיין" ו"הרבה שלוחים למקום".

זכרו כי "הוא זן ומפרנס לכל".

בברכת הרחמן הוא יפרנסנו בכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;1022913:
אולי, אם אתן הרבה בנות וכולכן תגידו לו שכולן עוזבות אם הוא לא נותן תנאים בסיסיים לעבודה- הוא יבהל (גם אם הוא לא יראה את זה) ובסוף יקנה לכם.
בסופו תזכרו שהוא צריך אתכן לא פחות ממה שאתן צריכות אותו..(את המשכורת שלו יותר נכון.).....

1+

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;1022913:
בסופו של דבר, תזכרו, שהוא צריך אתכן לא פחות ממה שאתן צריכות אותו..(את המשכורת שלו יותר נכון.).....

חשבנו על זה, אני מבחינתי בטוחה שברגע שנגיד לו שאנחנו עוזבות בגלל שאנו לא מסוגלות לעבוד בלי מזגן זה יזיז אצלו משהו.
בינתיים עוד לא עשינו את זה
הוא טוען שבגלל שאין לו טופס 4 (זה מבנה חדש) אין לו אפשרות לשים מזגן, ואז אמרנו לו שאפשר לשים מזגן חלון או מזגן נייד. הוא הבטיח לבדוק עברו בינתיים שבועיים ולא זז כלום....
כרגע הוא אומר שעד סוף שבוע (היום?) זה יסודר. נחכה ליום ראשון ...

• הוסף לסימניות
תשאלו את אברומי, מה עושים כשאין מזגן... :p:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;1022903:
הוא לא עושה את זה מקמצנות אלא שמבחינתו לעבוד כמה שעות ביום בלי מזגן לא נורא כ"כ. את האמת שבימים האחרונים באמת לא כ"כ חם, אבל בתחילת שבוע היה חם בטירוף... והשתגענו...
ביום שישי ניסינו לדבר ולהגיד שזה לא אפשרי לעבוד בכזה חום. ואז קיבלנו בחזרה צעקות שמי שלא מתאים לה לעבוד בלי מזגן שתלך הביתה.... התבלבנו לרגע וחשבנו שאנו נמצאות באיראן....
את זה נראה כאילו מישהו כתב.....
נכתב ע"י קוביה;1022927:
חשבנו על זה, אני מבחינתי בטוחה שברגע שנגיד לו שאנחנו עוזבות בגלל שאנו לא מסוגלות לעבוד בלי מזגן זה יזיז אצלו משהו.
בינתיים עוד לא עשינו את זה
הוא טוען שבגלל שאין לו טופס 4 (זה מבנה חדש) אין לו אפשרות לשים מזגן, ואז אמרנו לו שאפשר לשים מזגן חלון או מזגן נייד. הוא הבטיח לבדוק עברו בינתיים שבועיים ולא זז כלום....
כרגע הוא אומר שעד סוף שבוע (היום?) זה יסודר. נחכה ליום ראשון ...
ואת זה מישהו אחר כתב....זה הבדל של 180 מעלות....לא סלציוס...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה