- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1022937:את זה נראה כאילו מישהו כתב.....
ואת זה מישהו אחר כתב....זה הבדל של 180 מעלות....לא סלציוס...![]()
לא הבנתי!
נכתב ע"י דאלארס;1022937:את זה נראה כאילו מישהו כתב.....
ואת זה מישהו אחר כתב....זה הבדל של 180 מעלות....לא סלציוס...![]()
נכתב ע"י קוביה;1022948:לא הבנתי!
נכתב ע"י קוביה;1022927:חשבנו על זה, אני מבחינתי בטוחה שברגע שנגיד לו שאנחנו עוזבות בגלל שאנו לא מסוגלות לעבוד בלי מזגן זה יזיז אצלו משהו.
בינתיים עוד לא עשינו את זה
הוא טוען שבגלל שאין לו טופס 4 (זה מבנה חדש) אין לו אפשרות לשים מזגן, ואז אמרנו לו שאפשר לשים מזגן חלון או מזגן נייד. הוא הבטיח לבדוק עברו בינתיים שבועיים ולא זז כלום....
כרגע הוא אומר שעד סוף שבוע (היום?) זה יסודר. נחכה ליום ראשון ...
אם הוא היה מבין בגרפיקה זה יכל להיות רעיון טוב...נכתב ע"י גרף הול;1022972:רעיון!
לתת לבוס דוגמא של עבודה [גרועה] שעשינו במשרד. ועוד דוגמא של עבודה [יפיפיה] שעשינו בבית.
רק תראה מה מזגן יכול לעשות...
נכתב ע"י קוביה;1022976:לדאלארס ולשלמה-
זה לא בדיוק כך, אולי תגיד שיש לו סיבה אבל יש לזה גם פתרונות ולשבת בלי מזגן בקיץ הישראלי זה לא אפשרות (באשקלון)
וזה שהוא אמר שזה יטופל עד סוף שבוע שמענו רק אחרי שנדנדנו המון פעמים וקיבלנו צעקות וכו'.
הוא גם לא אמר ברור שהוא הזמין מזגן, אלא משהו מעורפל כמו: הענין יסודר עד סוף שבוע.
נכתב ע"י pessi&chani;1022992:נו, אולי למישהו פה יש פתרון, איך להוריד את הבוסים מעוצמת השליטה האבסולוטית שלהם, מהיחס המחפיר לעובדים המסורים, מהזלזול בערך העובד, ועוד... (בעיקר בציבור החרדי)
נכתב ע"י chavi9;1022998:אני מוחה... יש גם בוסים מקסימים, באמת.
מאחלת לך.נכתב ע"י קוביה;1023048:אני בטוחה.
שה' יעזור לי להגיע לכזה מקום...
נכתב ע"י קוביה;1022979:אם הוא היה מבין בגרפיקה זה יכל להיות רעיון טוב...
אין סיכוי:נכתב ע"י חסידישער;1023077:אם הבוס קורא את הדיון הזה.... פיטורין מידיים....
נכתב ע"י esw;1023145:אצלי הבעיה היא הפוכה -
המזגן מכוון עלי ואני ק-ו-פ-א-ת מקור!!!
כשזה מכוון לצד השני מישהי אחרת קופאת, והיא לא מוכנה...
אז הפתרון הוא לכבות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים