כללי הבוס לא מוכן להתקין מזגן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;1022820:
אני עובדת כגרפיקאית ביחד עם צוות של עוד 3 גרפיקאיות , עכשיו שהגיע הקיץ הבוס שלנו לא מוכן להתקין מזגן בחדר אחד, כך שאנחנו צריכות לעשות בינינו תורנות מי יושבת בחדר בלי מזגן.
וכשאנו מעלות את הנושא של המזגן הוא מאיים עלינו בפיטורים.
אני לא בטוחה שכאן זה המקום המתאים להתבכינות, אבל אני מרגישה נורא... וגם חם לי.... וחנוק לי.....

יש אפשרות להעביר את המחשב לחדר עם המזגן - אמנם יהיה צפוף, אבל לא תסבלו מחום.

• הוסף לסימניות
אוי וויי, אני חושב שאתם-העובדות תאיימו על הבוס בפיטורין

• הוסף לסימניות
למה אף אחד פה לא חושב מחוץ לקופסא?

אתם גרפיקאיות, נכון?

תרצפו את קירות המשרד בשלטי פרסומת יפהפיים (וקצת עוקצניים וגם מבדחים) על כמה חם, ועל המחשב שנמס, ועל זה שהפוטושופ נוזל, וכו' וכו'

כשהבוס יראה את זה הוא יקלוט את המצב. וגם אם לא, לפחות הוצאתם קיטור (תרתי משמע) בצורה חיובית...

• הוסף לסימניות
להתאגד - שלושתכן. להסתכן בפיטורין. להיות מוכנות לתוצאות. אבל לא לוותר. באזורנו זה ממש התעללות לא לשים מזגן. שהוא יקנה מזגן נייד!

• הוסף לסימניות
לשלוח את הבוס לגריטה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1022937:
את זה נראה כאילו מישהו כתב.....

ואת זה מישהו אחר כתב....זה הבדל של 180 מעלות....לא סלציוס...;)

כבר שמחתי שהם החליפו מקום עבודה ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yony;1023778:
יש אפשרות להעביר את המחשב לחדר עם המזגן - אמנם יהיה צפוף, אבל לא תסבלו מחום.

זה יכל להיות פתרון הכי טוב עם הבוס היה מסכים אבל משום מה הוא לא מסכים.

בכל אופן היום בבוקר חיכה לנו דף משורבט מודבק על המחשב
שבעז"ה ביום רביעי יותקן מזגן בחדר על אף....

ותודה לכל המגיבים והמזדהים ו... נותן כח להמשיך לשרוד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;1024476:
אשמח אם כל אלו שצילצלו יכתבו על העבודה שלהם אצל הבוס הנפלא. בינתיים נתקלתי רק בסיפורים אחרים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=134691

העובדת שלי עובדת בסטודיו ממוזג להפליא עם פינת קפה צמודה, נראה לי בסיסי לחלוטין ואני ממש לא מבינה את מי שנוהג אחרת. גם בימים שאני נעדרת מהסטודיו אני מדגישה לה להפעיל מזגן כמה שתרצה (רק לכבות לפני שהיא הולכת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה