הבוס שלי בסדר גמור

• הוסף לסימניות
בעקבות כמה אשכולות שעלו פה לאחרונה על בוסים שאינם מתחשבים, ואלו שענו שהבוסים שלהם נחמדים ומתגמלים, אשמח אם יעלו לכאן סיפורי עובדים מרוצים.
זה יתן דוגמא לבוסים נוספים שיראו כמה העובדים שלהם מודעים לטוב ליבם, אינם מנצלים את זה, ומעריכים ויעשו מאמצים לעבוד טוב יותר דווקא בגלל היחסים הטובים.
קדימה.

• הוסף לסימניות
אז הנה,
לא מזמן קיבלתי טלפון סלולרי מהעבודה. עד אז, ניהלתי את השיחות (לצורכי עבודה) מהמכשיר האישי שלי, יש לי תוכנית שיחות לכל הגבלה ויותר נח לי כך, כשכל המספרים בזכרון המכשיר. בכל פעם שהבוס שלי היה רואה אותי מבצעת שיחות "על חשבוני" הוא היה אומר לי, חבל על הכסף שלך, תתקשרי מהמשרד.
כשקבלתי את הסלולרי מהעבודה, הוא הודיע לי שאני יכולה לבטל את הנייד הקודם, מצידו שאנהל את כל שיחותי האישיות ע"ח העבודה. (סביר להניח שגם במכשיר זה יש תוכנית ללא הגבלה ועל חשבון זה הוא אמר לי את זה, אבל בכ"א...)
יש תקופות שבהם העבודה שלי היא צפויה לימים הקרובים ללא שינויים. בימים כאלו הבוס שלי אומר לי שלא אכפת לו שאעבוד מהבית (ביוזמתו, ללא שביקשתי)
יש לי עוד כמה דוגמאות, אכתוב בהמשך.
ולכל אלו שמתחילות לקנא בי על העבודה הפנטסטית,
נכון, יש לי בוס נוח וגמיש, אבל גם אני מקטרת על העבודה.......;)
בוס נחמד זה עדיין לא הכל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;1024480:
בעקבות כמה אשכולות שעלו פה לאחרונה על בוסים שאינם מתחשבים, ואלו שענו שהבוסים שלהם נחמדים ומתגמלים, אשמח אם יעלו לכאן סיפורי עובדים מרוצים.
זה יתן דוגמא לבוסים נוספים שיראו כמה העובדים שלהם מודעים לטוב ליבם, אינם מנצלים את זה, ומעריכים ויעשו מאמצים לעבוד טוב יותר דווקא בגלל היחסים הטובים.
קדימה.

כלב נשך אדם...לא חדשות.
אדם נשך כלב.....חדשות!!

• הוסף לסימניות
הבוס שלי בסדר גמור- נותן לי לאכול מתי שאני רוצה,להתייחס למי שאני רוצה, לדבר בטלפון כמה שאני רוצה, עם מי שאני רוצה, מתי שאני רוצה.
לצאת להפסקות כמה שאני רוצה. ללכת לאן שאני רוצה והמשכורת כמה שרק אבקש אקבל. עובדת בלי שום מצלמות נסתרות בלי שהוא עומד מעלי ונועץ בי עיניים שגורמות לי רק לשקשק ולטעות בדיוק מול העיניים שלו, השעות שלו מאוד גמישות ז'תומרת מתי שבא לי לעבוד אני עובדת ומתי שלא -לא.
הוא מתגמל אותי במה שבא לי בכמה שרק יעלה ולא מניד עפעף. הוא מחמיא לי בלי סוף ונותן לי להדליק מזגנים כמה שרק בא לי.
לא אכפת לו באיזה בדיוק חדר אני עובדת ומה אני עושה בשעות הללו.
מקנאים?
אה-הבוס שלי- זה אני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1024547:
הבוס שלי בסדר גמור- נותן לי לאכול מתי שאני רוצה,להתייחס למי שאני רוצה, לדבר בטלפון כמה שאני רוצה, עם מי שאני רוצה, מתי שאני רוצה.
לצאת להפסקות כמה שאני רוצה. ללכת לאן שאני רוצה והמשכורת כמה שרק אבקש אקבל. עובדת בלי שום מצלמות נסתרות בלי שהוא עומד מעלי ונועץ בי עיניים שגורמות לי רק לשקשק ולטעות בדיוק מול העיניים שלו, השעות שלו מאוד גמישות ז'תומרת מתי שבא לי לעבוד אני עובדת ומתי שלא -לא.
הוא מתגמל אותי במה שבא לי בכמה שרק יעלה ולא מניד עפעף. הוא מחמיא לי בלי סוף ונותן לי להדליק מזגנים כמה שרק בא לי.
מקנאים?
אה-הבוס שלי- זה אני...

אהבתי..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1024547:
מקנאים?
אה-הבוס שלי- זה אני...

לא אהבתי:mad:
את לא הבוס, את הפועלת...רק של עצמך בוס זה בוס את פשוט לא יודעת מזה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על באנרים.
אחד הלקוחות שלי שאוטומטית הופך לבוס שלי ברגע שהוא שולח לי עבודה (פרילנסרית)
דיבר איתי על מחיר לשעה, אמרתי לו את המחיר בחשש מה (אין לי ביטחון בכל בנוגע לכסף!!)
ואז הוא אומר לי: "בסדר, אבל אם יקח לך רק שעתיים או שעה להכין באנר? תקבלי רק x ש"ח? מה פתאום,אני אקבע לך רף תחתון לבאנר שאותו תקבלי בכל מקרה...."

ומי שחושב שזה ברור או מובן מאלו אני יכולה לשלוח אותו לכמה בוסים שהיו לי לפני כן ויקבלו מושג חדש על ניצול וקמצנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1024558:
לא אהבתי:mad:
את לא הבוס, את הפועלת...רק של עצמך בוס זה בוס את פשוט לא יודעת מזה.

פעם פעם הייתי גם אני שכירה של כמה עבודות מזדמנות (מעון, טלמרקטינג) והגעתי שהבוס המדהים ביותר הוא -אני ובאמת שאין עלי...:p

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה יוצא לך מסיפורים כאלה לא חושבת שזה ישפיע על בוסים לשנות התנהגות ומי שיש לה בוס מוצלח למה שתספר? ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה