הבוקר שהיה

• הוסף לסימניות
הצבעים האלה בסוף עוד "יום" עבודה, פיצוי נפלא לקור הלילה הירושלמי.

צולם על גג קבר דוד המלך

הפנורמה מורכבת מ-13 תמונות אנכיות שצולמו בעדשת 24-70, ללא חצובה.
נתוני התמונות : f/4 1/125-S iso1000

בשבוע האחרון יצא לי לצלם כמה פנורמות מהיד, ללא חצובה, החיבור האוטומטי כמעט מושלם, מקסימום תיקון קטן ידנית. נחמד לתת ללקוח תמונה שהיא לא סטנדרטית.
זה כמובן לא תחליף לפנורמה מקצועית ומדויקת, אבל כתוספת ללקוח, כעוד תמונה מתוך סדרה זה נחמד מאוד ובעיקר קל לביצוע.

צפה בקובץ המצורף 275292

צפה בקובץ המצורף 275293

• הוסף לסימניות
הראשונה מרתקת.
צבעים ככ יפים. יש עריכה או שזה הגיע ככה מהשמים?
השניה מענינת, נראה לי שאם לא היה את הראשונה, לא היו שמים לב בכלל לדמות בצד.

• הוסף לסימניות
איזה יופי,
נהיה לי צמרמורת של צינה למראה התמונה הראשונה,
מיוחדת ממש!
התמונה השנייה ממש יפה רק שהחיתוך הצפוף קצת מפריע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1948135:
הראשונה מרתקת.
צבעים ככ יפים. יש עריכה או שזה הגיע ככה מהשמים?
השניה מענינת, נראה לי שאם לא היה את הראשונה, לא היו שמים לב בכלל לדמות בצד.
השמים היו יפים במיוחד, היו גם גווני טורקיז שלא נכנסו לתמונה הזאת
מצרף תמונה לפני עריכת צבע

צפה בקובץ המצורף 275317

נכתב ע"י חני אבוביץ;1948141:
איזה יופי,
נהיה לי צמרמורת של צינה למראה התמונה הראשונה,
מיוחדת ממש!
התמונה השנייה ממש יפה רק שהחיתוך הצפוף קצת מפריע.
תודה רבה

החיתוך המלבני נוצר כך בפנורמה. מימין הדמות ממסגרת את התמונה, היא לא הנושא ולא בפוקוס, היא רק תוספת שמדמה את הנוף המרכזי ביחס אליה.

• הוסף לסימניות
דוקא אני אוהבת יותר את השניה, יש בא מלא עומק.
רק מפריע לי מאד העמוד מאחורי האיש - זה גונב ממנו את כל ההצגה.

• הוסף לסימניות
מה זה פנורמה?

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד, הראשונה מיוחדת.
העדשה 24-70 מעולה,
יש לי אותה בקנון ובצילומי חוץ אני לא נפרדת ממנה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי
הצבעים של הזריחה מיוחדים

• הוסף לסימניות
אוי הצבע מיוחד ממש!
והדמות עם הטלית עושה תמונה מושלמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה