כללי הבורי הסלומון והקרפיון "מתהפכים בקבר"

• הוסף לסימניות
אני מזועזע!
בתור חובב עיצוב ודגים (כיאה לשמי) אני פותח את עיתון הפרסומות של אזור..
ורואה להפתעתי שיש חדש תחת השמש! שונתה הבריאה.
מחלקת דגים חדשה עם מחירים אטרקטיבים...
בתור כאלה שהבורי סלומון וקרפיון הם חברים טובים שלי "וקרובים לצלחת" החלטתי לייצג אותם ולמחות. אנא התייחסו בכבוד לדגי ארץ הקודש
אני בטוח לא הולך לשים על הצלחת שלי כזה בורי אפילו במחירים אטרקטיבים!

(אנא מעצבים יקרים, אל תזלזלו באינטיליגנציה של הלקוחות, אפילו של קוני דגים)
צורפו תמונות אמיתיות לדגים לסלומון לא מצאתי אבל כולם מכירים ( סליחה על האיכות-

קבצים מצורפים

• fish copy.jpg
    KB 271 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 12.3 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יחסית לדג-אויר או אויר-דג אתה די עצבני בגלל משהו זניח,
הלא כן..?

• הוסף לסימניות
לא דג ולא אויר בסה"כ: פישר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;255952:
יחסית לדג-אויר או אויר-דג אתה די עצבני בגלל משהו זניח,
הלא כן..?

קודם כל התכוונתי בהומור. אם נשמע אחרת זה רק בגלל החום
דבר שני זה לא זניח, זה כמו לכתוב סנדלים ולשים תמונה של מגפיים!

• הוסף לסימניות
פישאייר, זה לא "סלומון" אלא "סלמון" עם שווא נח ב"למד"

• הוסף לסימניות
אגב, המחירים ממש יקרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אויש בורי בורי.
יש שני סגי בורי: בורי בריכות ובורי כנרת, שניהם חכמים מאד מאד! בורי בריכות טעים יותר, אבל ממש לא פוטוגני כמו הבורי כנרת שמגיע מהבורא בתצורה הכי יפה שיכולה להיות, ככה עם הקשקשים הגדולים המעוגלים, כמו שהמלמדים בכתות גן מציירים על הלוח...
התמונה הקטנה שפישר העלה היא של בורי בריכות.
ודרך אגב, לא פלא שקשה להשיג אותו: תשאלו את הדייגים כמה הוא חכם וערמומי. קשה מאד לתפוס אותו בחכה, הוא אוכל את הפתיון לאחר שהוא מכה על הקרס בזנבו והפתיון נופל למים. הדייגים המקצועיים כבר מרגישים את המכה הקלה ויודעים ש"הלך הפתיון". הבלתי מקצועיים יכולים להשאיר את החכה עוד זמן רב בתקווה שיעלה להם דג, אבל הבורי צוחק כל הדרך לצלחת...
גם כשמעלים אותו ברשתות מהכנרת, אוי לו לדייג שיהיה חור קטן ברשת הענקית... הוא פשוט יעלה אותה ריקה מבורים...

• הוסף לסימניות
אולי תפתחו תת פורום לדייגים, אני רואה שיש לזה ביקוש.

• הוסף לסימניות
הוי, ג'ינג'ית ג'ינג'ית, ישר כשראיתי את המשפט שלך ידעתתי שאת כתב את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה