הבו לי עזרה, הדיסק 100% במנהל המשימות, לא מוצאת את השירות superfetch כדי לעצור אותו, מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב דל, I3 דור 7, 4 RAM, ו-SSD
ומפתיחת פשוטה של כרום ווורד הדיסק במנהל המשימות קופץ ל-100%
ראיתי בפורומים קודמים לנסות בשורת הפקודה להפסיק פעולות כבידות, אך זה נכשל, מדוע?

שורת הפקודה.png

• הוסף לסימניות
נסו דרך מנהל המשימות למצוא את המשימה שזוללת את המשאבים. שם גם ניתן לעצור אותה.

• הוסף לסימניות
מחשב חדש?
בעייה חדשה?
אייך זה קרה משום מה מתי שמתם לב?
הוא לא חדש, אבל כבר מאחרי כ-3 חודשים מאז קנינו אותו הוא התחיל להיות איטי כשהדיסק על 100% רק בפתיחת המחשב (במשך כבע שעה), עכשיו הבעיה החמירה וזה כל הזמן על 100%....
נסו דרך מנהל המשימות למצוא את המשימה שזוללת את המשאבים. שם גם ניתן לעצור אותה.
ראו צילום של מנהל המשימות, לא ברור איזו תוכנה לוקחת משאבים, כל התוכנות על פחות מ-1 מ"ב ובכל זאת הדיסק על 100%...
אודה לעזרתכם!
בתודה גדולה!

• הוסף לסימניות
הנה התמונה... אכן שכחתי לצרף:(
יהיה לי קשה לשחזר את כל התוכנות שיש על המחשב, לכן אני כן מנסה מעדיפה לנסות בלי איפוס
מנהל המשימות.png

• הוסף לסימניות
אני מעריך שיש בעיה בSSD יתכן והוא מתחמם. כשדיסק SSD מתחמם מאד, הוא מראה פעילות של 100 אחוז, למרות שהכתיבה/קריאה היא על מינימום.

• הוסף לסימניות
מצב.png

• הוסף לסימניות
אז עבד עלינו המוכר?
למה רשום שם TOSHIBA אם המחשב של דל?
ובהנחה שזה לא SSD עדיין זה לא אמור לעבוד כ"כ איטי! על מה אני מדברת? על כרום ווורד...

• הוסף לסימניות
זה לא השם של המחשב אלא השם של הכונן המחשב דל והכונן טושיבה
זה עדיין לא הגיוני
אבל מצד שני יותר הגיוני כי אם הדיסק ישן או נדפק זה יכול לקרות
ב ssd קצת פחות הגיוני
בכל מקרה יש הרבה דברים שיכולים להיות מה ניסיתם עד עכשיו

• הוסף לסימניות
יש לי מעט מאד ידע בתחום של טיפול בתקלות מחשב
מה שניסיתי זה לעצור את superfetch ללא הצלחה כמו שרשמתי למעלה וצירפתי צילום מסך של שורת הפקודה
(אם כי אני קולטת טוב, אם תרשום לי מה לבצע, אני אבין אותך, אני הנדסאית תוכנה במקור)

• הוסף לסימניות
אני אנסה ואעדכן
תודה גדולה על העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה