הבו לי עזרה, הדיסק 100% במנהל המשימות, לא מוצאת את השירות superfetch כדי לעצור אותו, מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
אנסה לעשות סדר קצת ברשותכם.

א. זה לא דיסק SSD ככה רואים מדוח הSMART
הכל תקין שדיסק הוא שונה מיצרן המחשב. כי יש רק 2 וחצי או שלוש שחקנים שמייצרים דיסקים קשיחים לכל העולם
WD סיגייט וטושיבה , זה מה שקורה היום. ההיסטוריה פחות חשובה.

לעניין השאלה של פותח האשכול
יש כמה דברים שניתן לעשות בעיקר כמו ניקוי שירותים ותהליכים מיותרים במחשב.
הפקודות נכשלו כי היה טעות בשמות של התהליכים.

וגם אם כבר מאפסים את המחשב אז כדאי לשים SSD .
היום זה כבר לא מותרות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז איך כותבים זאת בצורה נכונה?
או היכן מוצאים את שירות superfetch
לא הצלחתי למצוא אותו גם לפי כל ההדרכות ביוטיוב וכו
שירות.png

• הוסף לסימניות
אז איך כותבים זאת בצורה נכונה?
או היכן מוצאים את שירות superfetch
לא הצלחתי למצוא אותו גם לפי כל ההדרכות ביוטיוב וכו
צפה בקובץ המצורף 898732

יש כאן כמה פתרונות.
אבל בהחלא שאתם בכיון לפי מה שרשום שם כלומר שיכול להיות שהוא אשם קטן בזה.

• הוסף לסימניות
על פי הצטברות המכות ונפילות שהדיסק הזה עבר (2903 g-force) הייתי אומר שהבעיה בדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך לגבות את החומר כי אני לא יודע מה עם הדיסק קשיח הזה...
הייתי ממליץ לכם לקנות אחר ואם כבר אז SSD ב415 שקלים (אם אתם באמת צריכים 1000 גיגה כמו שיש לכם)
אתם לא תזהו את המחשב שלכם איך שהמהירות תשתנה לטובה!

אז מעבירים את כל התוכן של הדיסק לדיסק החדש על ידי תוכנות ייעודיות כמו mini tool partition wizard בוחרים בתפריט migrate to ssd וממשיכים עם התפריט, אחר כך צריך לפתוח עם מברג איפה שהדיסק קשיח ולהחליף... (זה החלק שכולם יתחילו לפחד...... אבל אם תבקש פה הדרכה יסבירו לך איך לעשות את זה בקלות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה