הבו לי עיצה....

• הוסף לסימניות
כיף להיכנס לפורום שלכם ולהציץ בתמונות המדהימות.....

אודה מאד לכל מי שייתן חוו"ד על מצלמת CANON D1200
וגם חוו"ד על המחיר: 1600 ש"ח + עדשה 18/55 + אחריות 3 שנים, משתלם?

מיועדת בעיקר לצילומים פרטיים שלי וצילומי חוץ...

• הוסף לסימניות
היא פשוט מצלמה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו????:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
תשמע להגלים
הוא גאון בזה, ובעוד הרבה תחומים....

• הוסף לסימניות
כשאתה אומר D700 אתה מתכוון למקבילה T5 או T5i ? מה ההבדל ביניהם ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1870930:
היא פשוט מצלמה טובה יותר.
בדיוק השבוע הבטחתי לחברה שרוצה את זה לשימוש אישי בלבד לברר לה על ההבדל בין 2 המצלמות האלה.
בחנות אמרו לה שההבדל העיקרי זה בוידיאו.
לי לא היה נשמע כך.
אתה מוכן לפרט בבקשה?

היא לא באמת מעונינת להשקיע הרבה כסף ורוצה לדעת מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהל;1871895:
תשמע להגלים
הוא גאון בזה, ובעוד הרבה תחומים....

אני לא .
אני כן למדתי כמה דברים בשנים האחרונות.
בכל מה שלא למדתי נשארתי בור מוחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ליוש;1872266:
בדיוק השבוע הבטחתי לחברה שרוצה את זה לשימוש אישי בלבד לברר לה על ההבדל בין 2 המצלמות האלה.
בחנות אמרו לה שההבדל העיקרי זה בוידיאו.
לי לא היה נשמע כך.
אתה מוכן לפרט בבקשה?

היא לא באמת מעונינת להשקיע הרבה כסף ורוצה לדעת מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם.

כמה הבדלים.

למרות שה1200 חדשה יותר קנון "משנמכים" סדרות נמוכות יותר כדי ליצור בידול מסדרות גבוהות יותר.
המעבד ל ה700 טוב יותר.
המסך של ה700 טוב יותר (מבחינת רזולוציה. מאוד מאוד מתסכל לעבוד עם מסך ברזולוציה נמוכה).
המסך של ה700 מפרקי .
היא קצת מהירה יותר.

קרוב לודאי (ולא נסיון אישי) שהיא תהיה נוחה יותר מבחינת אחיזה וממשק.

הרי גם ה700 היא סדרה בסיסית- והייתי יכול לכתוב את אותה הודעה על "למה לא 700 וכן 70" וכן על "למה 7 ולא 70". השאלהאיפה עוצרים ומתי הפערים מוצדקים או לא.
אני חושב שבמקרה הזה ובפער הזה- ה700 תהיה קניה נכונה יותר לרוב הצלמים המתחילים. (וגם היא מגבילה למדי לטעמי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1872425:
כמה הבדלים.

למרות שה1200 חדשה יותר קנון "משנמכים" סדרות נמוכות יותר כדי ליצור בידול מסדרות גבוהות יותר.
המעבד ל ה700 טוב יותר.
המסך של ה700 טוב יותר (מבחינת רזולוציה. מאוד מאוד מתסכל לעבוד עם מסך ברזולוציה נמוכה).
המסך של ה700 מפרקי .
היא קצת מהירה יותר.

קרוב לודאי (ולא נסיון אישי) שהיא תהיה נוחה יותר מבחינת אחיזה וממשק.

הרי גם ה700 היא סדרה בסיסית- והייתי יכול לכתוב את אותה הודעה על "למה לא 700 וכן 70" וכן על "למה 7 ולא 70". השאלהאיפה עוצרים ומתי הפערים מוצדקים או לא.
אני חושב שבמקרה הזה ובפער הזה- ה700 תהיה קניה נכונה יותר לרוב הצלמים המתחילים. (וגם היא מגבילה למדי לטעמי).

תודה ענקית.. החכמת אותי..

• הוסף לסימניות
האם 700D טובה גם כמצלמת וידאו ? האם כל עדשה המתאימה לה גם טובה בהסרטה או שיש עדשות מיוחדות להסרטת וידאו ?

מה ההבדל בינה לבין SL1 ?

אשמח לקבל תשובות ולהחכים !

תודה על הכל !!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה