כללי הבו לשם כבוד...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתור מעצבת גרפית מתחילה
ברצוני להציג בפניכם שאלה
אני רוצה לעצב לי לוגו עם שם נעים וזורם...
ושלא יישמע כבד או צורם.
מכיוון שהמליצו לפורום לפנות-
אשמח אם תואילו לי לענות:
באמתחתי עלו מספר רעיונות,
אך חלקם תפוסים אז צריך לשנות... :rolleyes:
שיהיה לא בומבסטי, ולא מתהדר
עזרו לי לבחור- אולי כך אסתדר...

1. מחשבת.
2. (ב)מחשבה תחילה...
3. גרפיקה מחושבת. <בתור שם או בתור סלוגן>
4. ARTIC
5. ART OR IT

(בעיני עדיפות ראשונה-בעברית
תודה רבה מראש! אורית.

ו--כן, אני פתוחה להצעות נוספות,
הערות/הארות ושאר תוספות)

• הוסף לסימניות
זה נשמע שאת יותר משוררת או משו...

• הוסף לסימניות
למה גרפיקאי צריך כ"כ הרבה לחשוב כמו איזה מחבר שירים???? לדעתי גרפיקאי צריך לזרום. לא??? אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שלא לחשוב. חלילה. אבל לא כ"כ הרבה בכדי שיקראו לזה מלאכת מחשבת.. כן? הרעיון הובן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;635937:
לא אמרתי שלא לחשוב. חלילה. אבל לא כ"כ הרבה בכדי שיקראו לזה מלאכת מחשבת.. כן? הרעיון הובן?

זה לא מבטא לדעתך מעין משחק מילים -"מחשב" (עיצוב ממוחשב)?

לא נשמע טוב?:(

איזה כיוונים כן הייתם מביאים בחשבון?

• הוסף לסימניות
ARTIC זה ממש ממש חמוד.
עם אייקון של ארטיק כמובן :)
בתנאי שאין כזה כבר, תבדקי.

• הוסף לסימניות
ארטיק - יש כבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;636059:

לצערי ort כבר תפוס...

לכן חשבתי גם על- O-art

אבל האם זה קליל וזורם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;636207:

דווקא לא מצאתי ARTIC.
אשמח לקבל הפנייה...

ואם לא ARTIC-
אולי אפשר ARTIK- לא מדי ילדותי? האמת שבהתחלה זה די נשמע לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה