הבו עיצה למשקה טעים וחם

• הוסף לסימניות
ילדי בני השנה נרדמים כל לילה עם בקבוק חם - מה שקורה זה ששמתי לב שהחלב גורם להם להתקררות ריצינת (שבוע הם לא שתו והקרור נעלם) נתתי תה חם, אך הדבש מתוק ואיני רוצה ממש מתוק לשיניים כמו"כ צבע התה צובע את השיניים.

תנו עצה למשקה חמים וטעים כדי שגוזלי ירדמו ישנו בנעימים!!!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1455747:
ילדי בני השנה נרדמים כל לילה עם בקבוק חם - מה שקורה זה ששמתי לב שהחלב גורם להם להתקררות ריצינת (שבוע הם לא שתו והקרור נעלם) נתתי תה חם, אך הדבש מתוק ואיני רוצה ממש מתוק לשיניים כמו"כ צבע התה צובע את השיניים.

תנו עצה למשקה חמים וטעים כדי שגוזלי ירדמו ישנו בנעימים!!!
תזכו למצוות!

תה צמחים עם מעט סוכר
מיץ תפוחים טבעי

• הוסף לסימניות
גם אני באותה קושיה בנושא דומה

אמרו לי שלא כדאי לשים חלב בבקבוק בלילה כי חלב הוא חומצתי והורס את השיניים מאוד

אז אני שמה תה צמחים שהוא בלי קפאין ומשתדלת מה שפחות סוכר אבל עדיין זה צובע את השיניים...

אז גם אני אשמח לרעיונות נוספים כי הגוזלית שלי בת 3.5 ואי אפשר למכור לה תותים...

• הוסף לסימניות
מאז שבנינו הבכור עבר בגיל קטן מאוד כמה טיפולי שיניים רציניים נמחק מביתינו כל השתיה המתוקה וכו' (שנתנו להם מרוב מסירותינו) חוץ מסעודות שבת, וב"ה גם הילד הזה וגם הילדים הבאים ב"ה בלי בעיות שיניים (ואל תחשבו שהתחלנו להקפיד לצחצח שיניים).

הדבר פשוט מאוד בקבוק שוכב הרבה זמן בפה, וכל חומר שהוא חוץ ממים ששוכב בפה הרבה זמן מביא לנזק, גם עם זה תה בלי סוכר וכו', כי לא הסוכר הורס אלא כל דבר, כי כל דבר יש בו חומרים, חוץ ממים שהשניים מחוסנים כנגדו, כמו שהרוק לא מזיק לשיניים

כשיהיה לכם ברור שכל דבר אחר חוץ ממים הוא נזק לשיניים, גם לילדכם זה יהיה ברור, אולי לא מיד, אבל אם תהיו חזקים, גם הם יהיו חזקים לשנות את מה שהם התרגלו עד עכשיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1455747:
!
אגב, גם בחלב יש המון סוכר והוא הורס את השיניים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1455845:
אגב, גם בחלב יש המון סוכר והוא הורס את השיניים

בדיוק לכן אני לא רוצה אותו- מעבר לצינון....
אך מים לא מרגיע אותם.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהבעיה הייתה עם חלב קר.....
ניסיתם פעם חלב חם?
להרתיח פשוט חלב (זהירות! שלא יגלוש...)
בדר"כ מוסיפים קצת סוכר (או דבש למי שכואב הגרון) אבל זה טעים מאד גם ככה.

• הוסף לסימניות
הילדים של גיסתי לא שותים בכלל מתוק. מצחצחים שיניים בקפדנות- והילדים עם שיניים רקובות.
ילדיי שלי שותים רק מתוק והשיניים ב"ה במצב מעולה.
זה ענין של תורשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1456012:
הילדים של גיסתי לא שותים בכלל מתוק. מצחצחים שיניים בקפדנות- והילדים עם שיניים רקובות.
ילדיי שלי שותים רק מתוק והשיניים ב"ה במצב מעולה.
זה ענין של תורשה.

ברור שזה ענין של שניים חזקות וחלשות, ואעפ"כ יש השפעה גדולה לבקבוק ששוכב בפה במשך הלילה

• הוסף לסימניות
הבנתי מרופאה ידועה שהבעיה היא שתית נוזלים בלילה...
זה מה שגורם לדלקות אוזניים ליחול, וכאבי גרון

עדיף לתת מאכלים משביעים כמו פסטה/לחם(עדיף לא אורז ותפו"א) ויוגורט שמרגיע לפני השינה

בקשר להרגל,
גם אצלי היו רגילים היה קצת קשה אבל בסוף זה עבר.
עדיף לא לתת כלום במיטה.

הרבה בריאות ונחת

• הוסף לסימניות
מקרוב-
אחד הדברים הכי גרועים לשיניים זה מתוק, ועוד יותר גרוע זה מתוק+טפטוף.
המים שחקו אבנים, וזה מה שקורה כששותים מבקבוק מיץ/שוקו/תה/מים.
אמנם המים זה הרע במיעוטו, אבל הטפטוף הורס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה