הבו עיצה מהמומחים

• הוסף לסימניות
מאיירת חדשה, מרגישה טובעת בים של טכניקות, כל יום שעובר מראה לי את התחום כמו ים שמאיים להטביע. כל יום שעובר ללא הצעת עבודה מרחיק ממני את האמון שאי פעם מישהו ירצה שאבצע עבורו איורים. אם מי מכם התנסה עם תחושות כאלו בתחילת דרכו, אשמח לשמוע. מה גם שדווקא הלימודים פתחו ופיתחו בפניי שלל סגנונות.
מחכה לעצה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
יש לנו קפה, וופלים ואיכות חיים נמוכה..
נו, סתם, אני צוחקת

1. כמובן שכולם התנסו, השאלה הזאת ממש מיותרת... שירים יד מי שלא היה מדוכא ומיואש בתחילת הקריירה! רק גדי פולק, כמו שחשבתי. וגם זה רק בגלל שהוא רוסי.
2. לגבי הסגנון, לוקח זמן למצוא את הסגנון שלך ולהתגבש איתו. ממליצה לך להמשיך לנסות את כל הסגנונות שמוצאים חן בעינייך, מספיק זמן, זה יעבוד ובסוף איך שהוא תמצאי את עצמך בעלת סגנון מיוחד משלך בעז"ה!
3. שאלה: מה זה 'חדשה', כמה שנים למדת וכמה שנים את מציירת? (ותחשיבי בבקשה גם את השנים שציירת בדף האחרון של מחברת יהדות בתיכון)

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
יש לנו קפה, וופלים ואיכות חיים נמוכה..
נו, סתם, אני צוחקת

1. כמובן שכולם התנסו, השאלה הזאת ממש מיותרת... שירים יד מי שלא היה מדוכא ומיואש בתחילת הקריירה! רק גדי פולק, כמו שחשבתי. וגם זה רק בגלל שהוא רוסי.
2. לגבי הסגנון, לוקח זמן למצוא את הסגנון שלך ולהתגבש איתו. ממליצה לך להמשיך לנסות את כל הסגנונות שמוצאים חן בעינייך, מספיק זמן, זה יעבוד ובסוף איך שהוא תמצאי את עצמך בעלת סגנון מיוחד משלך בעז"ה!
3. שאלה: מה זה 'חדשה', כמה שנים למדת וכמה שנים את מציירת? (ותחשיבי בבקשה גם את השנים שציירת בדף האחרון של מחברת יהדות בתיכון)
קודם כל, תודה על היחס.
שנית, תודה על הציניות.
שלישית. אני מאיירת ממתי שלמדתי להחזיק צבעים ועפרונות. ביומנים, במחברות, בטפסים, בשער ובסוף המחברת. למדתי בילדות אצל מורה אקדמאית והזנחתי קצת אבל חזרתי לזה כי אני ממש אוהבת את זה. האיור הדיגיטלי זה משהו חדש, ממוחשב שדורש ממני כביכול להתחיל מחדש. מוטורית, קצת קשה לי להחליק את הקווים ואולי יש לי חלישות הדעת גם מהשוואות למרות שאני ממש מעריכה את מה ששייך לי ומבינה שאין מקום להשוואות. והכי מעצבן- כבר ארבע פעמים לפחות שאני מעלה עבודות לתיק עבודות וכאילו יש שם "חור" אני מגלה בדיעבד שיש תמונה פה ותמונה שם!!!

• הוסף לסימניות
כשתצליחי עם התיק עבודות תעדכני אותי אני באותה סירה,
תודה.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה על היחס.
שנית, תודה על הציניות.
שלישית. אני מאיירת ממתי שלמדתי להחזיק צבעים ועפרונות. ביומנים, במחברות, בטפסים, בשער ובסוף המחברת. למדתי בילדות אצל מורה אקדמאית והזנחתי קצת אבל חזרתי לזה כי אני ממש אוהבת את זה. האיור הדיגיטלי זה משהו חדש, ממוחשב שדורש ממני כביכול להתחיל מחדש. מוטורית, קצת קשה לי להחליק את הקווים ואולי יש לי חלישות הדעת גם מהשוואות למרות שאני ממש מעריכה את מה ששייך לי ומבינה שאין מקום להשוואות. והכי מעצבן- כבר ארבע פעמים לפחות שאני מעלה עבודות לתיק עבודות וכאילו יש שם "חור" אני מגלה בדיעבד שיש תמונה פה ותמונה שם!!!
כן איור דיגיטלי דורש הרבה אימון בשביל להגיע לשליטה, תחפשי את האשכולות העתיקים של @Ammo היא (ככל הזכור לי) כתבה הרבה על הנושא הזה, מומלץ
התיק עבודות- לא נתקלתי בבעיה, אבל את יכולה לפנות לאתר לגבי זה!
אה ורק להרגיע אותך- חלישות הדעת יש לכולם וזה אף פעם לא מפסיק... לא יודעת אם זה מעודד אבל זו המציאות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
"יש לנו קפה.. ואיכות חיים נמוכה". זה בסדר, הכל ברוח טובה. אלו חייו של אומן.
זה לא נקרא ציניות, זה נקרא הומור (של פרוג)
כשחושבים על זה, אולי זה בעצם הומור שחור (של פרוג, עדיין)

• הוסף לסימניות
חלישות הדעת יש לכולם ולאורך כל הדרך. את המשפט הזה בערך שמעתי גם מדבורה קוטובסקי במהלך הקורס... אני מנסה לצאת מזה לפני שתצא לי הרוח מהמפרשים. הבעיה העיקרית באימון זה שלבד פשוט קשה לי. זה לא כמו במהלך הלימודים. אולי עלי לחפש איזו חונכת שתלווה אותי? חשבתי על כך ברצינות. אני מעלה תמונה מפרויקט סיום (שנעשה במקביל לטיפול בתינוקת בת חודשיים). איירתי למעשיה של מוהר"ן מברסלב "המעשה מההנדיק".

• הוסף לסימניות
הומור של פרוגאים תמיד יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
התמונה לא עלתה...

קבצים מצורפים

• H3.jpg
    H3.jpg
    1.3 MB · צפיות: 93

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה