הבו עצה, בבקשה, נשירה....

• הוסף לסימניות
ילד קטן בן כמעט 3
פתאום ביומיים האחרונים מאבד חצי מנפח השיער היפה הגולש שלו
ולא, הילד שמח, קופץ ללא רקע של טראומה רגשית פתאומית...

מה שהספקתי לראות בחיפוש בפורום זה
אבץ - כבר נתת היום מנה הגונה (סופהרב - האם יש מחברה ר
שמפו פנטן (איזה?)
קוקוס - לעיסוי
שמפו רוזמרין
שמן אולפחימה - מה זה?

מי מכם חברי הפורום היקר והמתגייס יכול להגיד לי מנסיון אישי לגיל הזה מה באמת יעיל - מנסיון????
אודה על כל פיסת מידע

תודה

• הוסף לסימניות
לגבי נשירה

אכן!!! כן הרפוי של הדבר הזה הוא קשור לרופא עור
דבר ראשון לא להשתמש עם השמפואים החזקים כגון הד אנד .... וכו' הם גם מורידים קשקשים וגם שיער ולפי שאלת המומחים זה אכן נכון
האם הנשירה היא באיזה שהיא צורה או ביחס לכל הראש מדולל????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסק;1529811:
אכן!!! כן הרפוי של הדבר הזה הוא קשור לרופא עור
דבר ראשון לא להשתמש עם השמפואים החזקים כגון הד אנד .... וכו' הם גם מורידים קשקשים וגם שיער ולפי שאלת המומחים זה אכן נכון
האם הנשירה היא באיזה שהיא צורה או ביחס לכל הראש מדולל????

ביחס לכל הראש מדולל נורא וגם בקצוות ניתן לשים לב שהשיער הולך ונגמר מתחת לידיים...

• הוסף לסימניות
התכוונת לשמן אובלפיחה
זה שמן שמאד טוב לעור, ואמור לטפל גם בחתכים פציעות וכו'.
אולי יכול לעזור גם כאן, השאלה מה מקור התופעה.
אני הייתי הולכת לרופא שיערוך בדיקות דם בדחיפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1529861:
התכוונת לשמן אובלפיחה
זה שמן שמאד טוב לעור, ואמור לטפל גם בחתכים פציעות וכו'.
אולי יכול לעזור גם כאן, השאלה מה מקור התופעה.
אני הייתי הולכת לרופא שיערוך בדיקות דם בדחיפות

ברור
הרופא שלנו מחכה לנו מחר על הבוקר

מה זה עלול להיות
מעבר למחסני ברזל מרוקנים
או חוסר באבץ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה