דרוש מידע הבו עצה במחירי שיחות בחו"ל

• הוסף לסימניות
מנצלת את כוחו הגדול של פורום זה כדי לשאול עבור בן משפחה,
הם טסים לאירופה ל10 ימים ומנסים נואשות למצוא תכנית זולה שתתאים לטלפונים כשרים דור 2.
הם רוצים להתקשר בין בני המשפחה שישהו איתם באירופה ומאירופה לישראל.
בעבר היה לגולן תכנית ב99 ש"ח ועכשיו מבירור שערכו הם מצאו בינתיים רק:
100 דקות למספר ישראלי ב200 ש"ח ברמי לוי ובגולן טלקום.
על כל שיחה מקומית 14.9 לדקה!

• הוסף לסימניות
לא עובד בטלפון כשר

• הוסף לסימניות
תבררו על סימזול.
כדאי לברר שבאמת המדינה שהם טסים אליה מפעילה רשתות דור 2 (בישראל למשל מתכננים תוך שנה לנתק את דור 2)
אני נתקעתי פעם בחו"ל עם מכשיר שלא מתאים לרשת.

• הוסף לסימניות
מנצלת את כוחו הגדול של פורום זה כדי לשאול עבור בן משפחה,
הם טסים לאירופה ל10 ימים ומנסים נואשות למצוא תכנית זולה שתתאים לטלפונים כשרים דור 2.
הם רוצים להתקשר בין בני המשפחה שישהו איתם באירופה ומאירופה לישראל.
בעבר היה לגולן תכנית ב99 ש"ח ועכשיו מבירור שערכו הם מצאו בינתיים רק:
100 דקות למספר ישראלי ב200 ש"ח ברמי לוי ובגולן טלקום.
על כל שיחה מקומית 14.9 לדקה!
שיעשו דרכם, https://www.local03.com/landingpages/3dollar_2021/index_he.html
יש שם חודש ראשון ב3 דולר שיחות והודעות ללא הגבלה (אני מבין שאין גלישה) ואח"כ אפשר לבטל.
וכמובן כדאי שיהיה מכשיר לא דור 2...

• הוסף לסימניות
@בתש לפרטנר יש חבילה משפחתית חדשה 1100 דקות שיחה לכל היעדים מחו"ל, אפשר לצרף כמה מנויים לחבילה, ב-360 ש"ח.

• הוסף לסימניות
@בתש לפרטנר יש חבילה משפחתית חדשה 1100 דקות שיחה לכל היעדים מחו"ל, אפשר לצרף כמה מנויים לחבילה, ב-360 ש"ח.
נציגת שירות של חברת פרטנר טענה שאין להם כזאת תכנית, היכן מצאת? יש לך קישור?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
את לקוחה של פרטנר ?
לא,
את מכירה לקוח פרטנר שעשה את התכנית הזאת בזמן האחרון?

• הוסף לסימניות
בחבילה הרגילה של ה79ש"ח יש 500 דקות. אבל צריך להצטרף חודש לפני.
הם כבר בגולן וההצעה שנכתבה בהודעת פתיחה, היא ההצעה היחידה שקבלו לפלאפון כשר.
איפה ראיתם ב79?

• הוסף לסימניות
יש בדואר סים תקף ל4 שנים ב50 שקל.
תבררו
אני לא יודעת אם לכשר או לא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה לאירופה החודש.
מעניין איך הצלחת ? התקשרת לשירות לקוחות והציעו לך או הזמנת דרך האתר?
קשה להאמין שזה רק למנויים.
(אולי לאחד מהם כן יש אורנג- פרטנר, אני יכולה לשאול אותה מחר.)
טסת כבר ועבד לך באירופה?
באחת החברות אמרו שהם אומרים שלא עובד בפלאפון כשר ורק מדור 4 כי התקשר לקוח אתמול לומר שלא עובד לו הסים בדור 2.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין איך הצלחת ? התקשרת לשירות לקוחות והציעו לך או הזמנת דרך האתר?
קשה להאמין שזה רק למנויים.
(אולי לאחד מהם כן יש אורנג- פרטנר, אני יכולה לשאול אותה מחר.)
טסת כבר ועבד לך באירופה?
באחת החברות אמרו שהם אומרים שלא עובד בפלאפון כשר ורק מדור 4 כי התקשר לקוח אתמול לומר שלא עובד לו הסים בדור 2.
טסתי כבר ועבד מצויין, למעט שהבטיחו שאני אקבל הודעה כשאני מגיע ל-75 % ניצול ולא קיבלתי אפילו כשהגעתי ל-100%, עוד לא קיבלתי חשבונית אבל כבר מתכונן למלחמה איתם אם יעיזו לדרוש עוד כסף על החריגה, בכל אופן זה מיועד רק למנויים שהם בפרטנר, אפשר לצרף כמה מנויים מפרטנר בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה