- הוסף לסימניות
מה אעשה.
לא כתבתי יותר מאשר את הפסוק במשלי [ו ל]
לֹא יָבוּזוּ לַגַּנָּב כִּי יִגְנוֹב לְמַלֵּא נַפְשׁוֹ כִּי יִרְעָב.
עם פרשנות רחבה בהקשר למי שכתב שממלאי השקיות שנשותיהם מאושפזות הם גנבים
מה אעשה.
אני מתנצל על הטעות שלי בקישור הלא נכון של הדבריםמה הקשר למה שכתבתי? איך הגעתם למסקנה הזו מדבריי. אתמה
כנראה לא מספיק הבהרתי את דברייעוד ימים רבים אנסה להבין איך מדבריי הסקתם משהו נגד מפעילי החדר
תמהני באמת.
בל"נ לא אגיב יותר כאן.
חבל על הזמן שלי.
לא כתבתי שום דבר נגד החדר.
ולהיפך. כמי שמבקרת בעין כרם לא מעט אני בהחלט בעד המקום הזה הכי שאפשר להיות בעד.
ולא כיניתי אף אחד גנב. כתבתי רק שהחדר לא נועד למלא שקיות לקחת הביתה.
זהו.
בין מה שכתבתי לפרשנות שלכם יש תהום עמוקה מאוד
זה לא מוסד,החסד מעורר השתאות! אשריכם ישראל. אבל מנקר לי במוח - איך משרד הבריאות מאשר חדר כזה? כל אחד מכין בבית, אין פיקוח על ההיגיינה, הסטריליות, המוצרים. רק לי זה נשמע בעייתי?
בזמן האחרון הוסיפו מקרר נוסף לדברים כאלה, אבל לא יודע אם זה דברים קבועיםהאם יש שם גם סלטים, מוזלי, גרנולה וכדו'
יותר לכיוון הדברים הבריאים.
כי אולי כדאי להתנדב גם בזה.
מה הבעיה בירקות? אפשר לעשר ולאכול...בהחלט שאלה טובה
אני אישית לא לוקחת משם שום דבר למעט קפה/תה.
אולי כדאי לא פהאפשר אולי את הכתבה??
ג.נ. תרמתי ופירגנתי. אני סתם סקרן...
החסד מעורר השתאות! אשריכם ישראל. אבל מנקר לי במוח - איך משרד הבריאות מאשר חדר כזה? כל אחד מכין בבית, אין פיקוח על ההיגיינה, הסטריליות, המוצרים. רק לי זה נשמע בעייתי?
בהחלט שאלה טובה
אני אישית לא לוקחת משם שום דבר למעט קפה/תה.
???מה הבעיה בירקות? אפשר לעשר ולאכול...
החדר הזה חסד של ממש!
סליחה, חשבתי שמדובר בכשרות...
את מדמינת דמיונות ובכך מנסה להצדיק את הכתבה אפשר להפסיק לדמיין דמיונות על קבוצת נשים שמפטפטות לה ובהחלט הכתבה הזנו מזעזעתלא קראתי את הכתבה אבל אני יכולה לדמיין את זה לא ככ "מזעזע" כמו שאמרו פה.
ישבו להם קבוצה של נשים בגינה וכל אחת סיפרה על העוגות וכו שהיא מכינה ואיזה חסדים היא עושה (גם אם זה פעם ביובל) וישבה האשה הצדקנית שאין לה את הזמן, ואת כל החסד היא עושה בתוך הבית כי זה מה שה' רוצה ממנה, אבל שם בגינה התכווץ לה הלב שרק היא לא גומלת חסדים וחזרה לביתה עצובה ומסותכלת...
הקבה לא רוצה שאידשע מאמע תהכין עוגות במקום ארוחת ערב בבית או במקום משהו אחר בבית.
אז אידשע מאמע שמצליחה גם וגם אשריה, ומי שלא גם אשריה, שניהם עושות רצון ה באותה מידה ויקבלו שכר באותה מידה.
אז אולי זה רק היה חיזוק מעין זה.
לגבי החדר מזוזה, אני חושבת שאין מספיק מודעות, מתרימים בבית כנסיות אבל אף פעם לא פנו אלי (רק עזר מציון לגבי עוגות)
כתבה בעיתון בהחלט תעלה מודעות.
אבל גם אם יש דרך להתרים/לבקש מחולים/מבקרים שאכן השתמשו בחדר ומודעים לזה אני בטחה שהם מאד ישמחו לתרום!
לפי מה שזכור לי הם עומדים על זה שהכל יהיה העדה החרדית.בנוסף, בעלי החדר דואגים באמת שכל העוגות והכיבוד הם 100% הכשר טוב?
יום אחד הגעתי לשם והיה ממש ריק ויש שם מס' טלפון לעדכן שצריך לשים מלאי חדש, אז התקשרתי,אני הייתי פעם אחת בחדר בהר הצופים ומה שהכי תפס אותי זה רמת הניקיון!
פשוט הייתי בהלם, הייתי בטוח שאגלה סוכר מנוקד בפירורי קפה ושיש שנראה כמו חדר קפה בשטיבל מצוי, במקום זה מצאתי חדר מבריק ונוצץ.
ועוד לא דברנו על החדר עצמו...יום אחד הגעתי לשם והיה ממש ריק ויש שם מס' טלפון לעדכן שצריך לשים מלאי חדש, אז התקשרתי,
ואחרי כמה דקות הגעתי לשם שוב, ראיתי את האחראי ככה בשקט שלו אחרי שמילא את כל מה שהיה צריך עומד ומנקה את כל האזור, שוטף את הרצפה כולל להרים את הכיסאות, מבריק את הכיור... לא חשבתי עד אז גם על הניקיון, וכל מה שהחדר הזה דורש... זה ממש לא יאומן...
וגם מי שלוקח משם רק כוס קפה ותה כי שאר הדברים לא סטריליים לדעתו - חשבתם מה כוס קפה או תה דורשת? כוסות, כפיות, כפיות קטנות כאלו לערבוב, סוכר, סוכרזית, שקיות תה, קפה נמס, קפה רגיל, מתקן מים נקי, חלב טרי... הם חושבים על כל פרט וזה ממש תפס אותי.
לנו בכל אופן לא הפריע הסטריליות והחדר הזה הציל אותנו כמה וכמה פעמים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים