@משרדיה
כל מה שאני רואה בפרוספקט מחולק חינם???קראתי את הפרוספקט והתרשמתי מאוד.
כןכל מה שאני רואה בפרוספקט מחולק חינם???
כן אבל לא לקחת לביתכל מה שאני רואה בפרוספקט מחולק חינם???
כןןןןכל מה שאני רואה בפרוספקט מחולק חינם???
אפשר את השם לתפילה?אני אוסיף עוד לשבח המקום.
(כמובן שאנו משתדלים גם לתרום להם מידי פעם, היות שאנו נהנים מאד מהמקום)
ילדה מורעבת בטיפול אונקולוגי, מי שמכיר יודע, מתקשה לאכול. ההציע של בית החולים לא עובר בגרון. אין מקום כשר למהדרין בשטח בית החולים לקנות משהו אכיל ראוי לשמו.
כשמתאפשר, יורדים איתה לחדר. הניקיון, הריח הטוב, המלאי.
קופסת ארבעס אחת עם אפשרות לחמם (חלבון! בריא ונצרך לה ממש!)
לחמני'יה (אפילו ריקה! ),
משקה חם ומשיב נפש.
אפילו קשים יש, מה שמצמצם הקאות.
מגירה עם חטיפים/ממתקים ואיגלו/שלוקים קפואים, שאפשר למצוץ ולספוג את הנוזלים/הסוכר הנדרש לגוף בלי להקיא.
אשריכם ממש!
שיעמוד לזכות לכל מי שעוזר ומסייע בעדם.
זה ממש דאגה לצרכי החולים ומלוויהם.
מי הקים את זה בזיו?הייתי גם בעין כרם וגם בהר הצופים, מיובש לגמרי, ולא ידעתי שיש מקום כזה.
חשבתי שזה קיים רק בצפת בזיו.
בשמחה רבה זו זכות שליבשם מנהלי חדר מזוזה שע"י חסדי עמרם
אני רוצה להוקיר לכלל חברי פרוג על המילים הטובות שאתם נותנים על החדר
זה מאוד מחזק את ההנהלה וכל מילה קטנה נותן דחיפה גדולה
וכל תגובה רואים וזה נותן הרבה חיזוק
מאוד נשמח עם תמשיכו עם המילים הטובות ואיך שהחדר עזר לכם
ובפרט אני רוצה להוקיר ל @שמחת החיים על זה שפתח את הנושא כאן
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים