עוגות/עוגיות הבו עצה! החלמונים נפרדים מהחלבונים באפיה ושוקעים לתחתית התבנית

• הוסף לסימניות
קבוע כל העוגות שלי בפסח יוצאות מוזרות..... נוצרת בתחתית כל עוגה שכבה קשיחה במרקם שונה, נראה כאילו החלמונים נפרדים מהחלבונים.
התנור שלי נראה לי מצוין, טוסטר אובן של סול, אה, בעצם נראה לי שגם הגלידות חוות את אותה תופעה....
אני משתמשת במיקסר יד, אולי הוא האשם?
יש למשהי רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה?
תודה!

• הוסף לסימניות
1. להקציף יותר זמן ועל מהירות גבוהה. 5 דקות זה מינימום.
2. להוסיףאת שאר החומרים בקיפול עדין.
3. לאפות בתוכנית רגילה- פס עליון ותחתון ולהקפיד על מיקום במרכז התנור
4. והכי חשוב להתפלל. עוגות פסח דורשות ס"ד ומזל. :)

• הוסף לסימניות
זה קורה לי למרות שאני מחממת את התנור מראש.
וגם בגלידות.
ראיתי טיפ ממש שווה איך החלמונים לא שוקעים - צריך להקציף גם אותם כמה דקות, עד שנהפך לקצף בהיר.
וזה לא שוקע. לי זה ממש עזר

• הוסף לסימניות
קבוע כל העוגות שלי בפסח יוצאות מוזרות..... נוצרת בתחתית כל עוגה שכבה קשיחה במרקם שונה, נראה כאילו החלמונים נפרדים מהחלבונים.
התנור שלי נראה לי מצוין, טוסטר אובן של סול, אה, בעצם נראה לי שגם הגלידות חוות את אותה תופעה....
אני משתמשת במיקסר יד, אולי הוא האשם?
יש למשהי רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה?
תודה!
מבינה אותך כי גם לי זה קרה וזה מממש מתסכל.
ניסיתי כמה פתרונות
מה שהכי עזר לי -זה להקציף היטב כמה דק' ולהכניס הכל בתנועות קיפול עדינות מאד
בעוגות רגילות כל השנה אפשר להנמיך את המיקסר ולהוסיףבהדרגה
בפסח עם מקסר קטן וידני -זה לא הולך לי.
צריך ס"ד גם בעוגות......:)

• הוסף לסימניות
קרה לי גם..
עשיתי 2 דברים כך שאני לא יודעת מה בפועל עזר.
1. הקצפתי הרבה זמן את החלבונים לקצף יציב, אך לא קשה ממש. וגם את החלמונים לקצף תפוח ממש, המשכתי להקציף תוך כדי מזיגת שאר החומרים, ואיחדתי תערובות בעדינות.
2. הורדתי את המיץ שבמתכון. לא היה שום הבדל בטעם ובמרקם, יצא מקסים, ממש גבוה בלי משקע מלמטה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונות!
את העוגות הראשונות הכנתי עם בלנדר יד מאוד לא מוצלח שקיבלתי לחתונה לפני שנים.....
פתאום גיליתי שיש לי מיקסר יד חדש משנה שעברה חזק ועוצמתי יותר ששכחתי מקיומו.....
אני צריכה לנסות איתו ולראות אם זה קורה בהקצפה איתו, כי במיקסר הישן שלי אני לא מצליחה להגיעה לקצף יציב בכל מקרה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה