דרוש מידע הבו עצה הלום - עז"נ מירון

• הוסף לסימניות
בגברים הוא מעולם לא ביקר. כך למיטב ידיעתי...
בעיני ראיתי בבית מדרש גדול בירושלים שנכנסה חתולה דרך המרפסת ופתאום אני רואה באמצע קריאת שמה זקנים קופצים על הספסלים והבינונים על השולחנות והילדים רוצים לתפוס אותה איזה שמח זה עה לנו כשהתאוששנו

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , מה הבעיה להרוג/להרעיל אותה/אותם ? (לא את המגדלת כמובן , את החתולות ... )
בתקווה שאין כאן ארגוני צער בעלי חיים ...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , מה הבעיה להרוג/להרעיל אותה/אותם ?
יושבים על זה בבית הסוהר..
ובכלל גם הלכתית צריך לשאול רב,
יש אופנים שמותר ויש שאסור
אני בטוח שאם יפנו למועצה המקומית היא (חייבת) לטפל בזה

• הוסף לסימניות
בעיני ראיתי בבית מדרש גדול בירושלים שנכנסה חתולה דרך המרפסת ופתאום אני רואה באמצע קריאת שמה זקנים קופצים על הספסלים והבינונים על השולחנות והילדים רוצים לתפוס אותה איזה שמח זה עה לנו כשהתאוששנו
מכיר ראש ישיבה שנכנסה לו חתול הביתה ויש 2 בחורים שנכנסו וראו אותו על הכסא עם מטאטא בעודו צועק לאשתו הנמצאת בחדר השני בהיסטריה שהמצב בשליטה... הנס שהבחורים באמת הצילו את המצב וקיבלו מרה"י שי מיוחד - דמי שתיקה (לא עזר)
ככה זה כל הגברים כשקורה לנו דברים מלחיצים וממש מעצבנים וחושפים את חולשתנו אנחנו נעלמים, אבל אחרי זה מספרים את זה בהתפעלות, של הייתי שם כשזה קרה, ומי יודע מה היה לולי הייתי שם.

• הוסף לסימניות
תמיד כשאני מגיעה למירון אני מתפללת בחוץ (בגללה..), מרגישה כהנת
אבל בל"ג בעומר מסכימה לעצמי לבוא, כי צפוף והיא אמורה לפחד לעבור בין כולם
כנראה שלא.. :(

• הוסף לסימניות
בלתק וסליחה מכל ציבור הנשים
השווער שלי מפעיל בית כנסת וקהילה בתוך ביתו הפרטי.
כמה שנים טובות שהוא מאמץ חתולת רחוב מסויימת לצורך מיגור המכרסמים והמזיקים למינהם.
החתולה המיוחסת יכולה באמצע שמונה עשרהה לעשות רונדלים בבית כנסת לעבור בין אנשים ואף אחד לא זז ולא זע.
כמובן שזה חריג, אבל בסוף בסוף הן לא תוקפניות ולא עושות כלום, אני בהחלט מבין שזה לא מרגיע אבל הייתי חייב לשתף

• הוסף לסימניות
תמיד כשאני מגיעה למירון אני מתפללת בחוץ (בגללה..), מרגישה כהנת
אבל בל"ג בעומר מסכימה לעצמי לבוא, כי צפוף והיא אמורה לפחד לעבור בין כולם
כנראה שלא.. :(
דווקא בל"ג בעומר לא שמתי לב אליה, היא הייתה?

• הוסף לסימניות
דווקא בל"ג בעומר לא שמתי לב אליה, היא הייתה?
השנה לא הייתי, אבל כך כותבת פותחת האשכול...
יום חמישי ער"ח אייר פיניתי לי זמן מכל העיסוקים לקחתי חופש מהעבודה והצפנתי למירון לשאת תפילה ליד הציון הקדוש התמקמתי בעזרת נשים והחילותי לשאת תפילה ספר תהילים פתוח לפתע בהלה רבתי נשים צועקות חלקן עולות על הכסאות מאומה רבתי ברגע הראשון עלו בראשי אסוציאציות של פיגועים רח"ל ניסיתי להבין מה קרה עד שראיתי אותה פוסעת מעדנות כשכל המאומה אינה נוגעת אליה ניסיתי להתרכז שוב בתפילה ולא הצלחתי החשש שהחתולה תקפוץ שוב לידי הטרידה את מנוחתי קמתי ונסעתי הביתה !!!
מדובר בחתולה מגודלת מגעילה שמסתובבת בין הרגליים מזה תקופה ארוכה ולוקחת את שלוות הנפש מהנשים והבנות שבסך הכל מבקשות להתפלל, עד היום הנושא שנראה מאוד שולי לגברים לא טופל, מכאן בקשתי שטוחה לכל מי שיכול לעשות משהו בנידון שירחם על ציבור הנשים וירחיק את המפגע הזה
עריכה: חחח לא שמתי לב שזו את...
לא הבנתי, כתבת ששמעת צרחות, אז מה השאלה?

• הוסף לסימניות
השנה לא הייתי, אבל כך כותבת פותחת האשכול...

עריכה: חחח לא שמתי לב שזו את...
לא הבנתי, כתבת ששמעת צרחות, אז מה השאלה?
דיברתי על כל הזמנים האחרים.
אבל כנראה לכבוד ל"ג בעומר העלימו אותם (כמו כל שנה, אחרי זה הם חוזרים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה