- הוסף לסימניות
כדי שהם לא יצאו?תזכורת מן השמים לסגור את הדלת
כדי שהם לא יצאו?תזכורת מן השמים לסגור את הדלת
בעיני ראיתי בבית מדרש גדול בירושלים שנכנסה חתולה דרך המרפסת ופתאום אני רואה באמצע קריאת שמה זקנים קופצים על הספסלים והבינונים על השולחנות והילדים רוצים לתפוס אותה איזה שמח זה עה לנו כשהתאוששנובגברים הוא מעולם לא ביקר. כך למיטב ידיעתי...
מי אמור לעשות את זה הנשים ?לא הבנתי , מה הבעיה להרוג/להרעיל אותה/אותם ? (לא את המגדלת כמובן , את החתולות ... )
בתקווה שאין כאן ארגוני צער בעלי חיים ...
הגברים יכולים לעשות להם מארב ביציאה ...מי אמור לעשות את זה הנשים ?
זה כלא מובטח, חבל להתחיל עם זהלא הבנתי , מה הבעיה להרוג/להרעיל אותה/אותם ? (לא את המגדלת כמובן , את החתולות ... )
בתקווה שאין כאן ארגוני צער בעלי חיים ...
זה כלא מובטח, חבל להתחיל עם זה
יושבים על זה בבית הסוהר..לא הבנתי , מה הבעיה להרוג/להרעיל אותה/אותם ?
עד שלוש שנות מאסר, אולי לא ודאי אבל יש אפשרות להגיע לז האתה בטוח במה שאתה אומר ? (אבהיר שוב , לא דיברתי על להרעיל את המגדלת !!! ....
)
מכיר ראש ישיבה שנכנסה לו חתול הביתה ויש 2 בחורים שנכנסו וראו אותו על הכסא עם מטאטא בעודו צועק לאשתו הנמצאת בחדר השני בהיסטריה שהמצב בשליטה... הנס שהבחורים באמת הצילו את המצב וקיבלו מרה"י שי מיוחד - דמי שתיקה (לא עזר)בעיני ראיתי בבית מדרש גדול בירושלים שנכנסה חתולה דרך המרפסת ופתאום אני רואה באמצע קריאת שמה זקנים קופצים על הספסלים והבינונים על השולחנות והילדים רוצים לתפוס אותה איזה שמח זה עה לנו כשהתאוששנו
דווקא בל"ג בעומר לא שמתי לב אליה, היא הייתה?תמיד כשאני מגיעה למירון אני מתפללת בחוץ (בגללה..), מרגישה כהנת
אבל בל"ג בעומר מסכימה לעצמי לבוא, כי צפוף והיא אמורה לפחד לעבור בין כולם
כנראה שלא..![]()
השנה לא הייתי, אבל כך כותבת פותחת האשכול...דווקא בל"ג בעומר לא שמתי לב אליה, היא הייתה?
עריכה: חחח לא שמתי לב שזו את...יום חמישי ער"ח אייר פיניתי לי זמן מכל העיסוקים לקחתי חופש מהעבודה והצפנתי למירון לשאת תפילה ליד הציון הקדוש התמקמתי בעזרת נשים והחילותי לשאת תפילה ספר תהילים פתוח לפתע בהלה רבתי נשים צועקות חלקן עולות על הכסאות מאומה רבתי ברגע הראשון עלו בראשי אסוציאציות של פיגועים רח"ל ניסיתי להבין מה קרה עד שראיתי אותה פוסעת מעדנות כשכל המאומה אינה נוגעת אליה ניסיתי להתרכז שוב בתפילה ולא הצלחתי החשש שהחתולה תקפוץ שוב לידי הטרידה את מנוחתי קמתי ונסעתי הביתה !!!
מדובר בחתולה מגודלת מגעילה שמסתובבת בין הרגליים מזה תקופה ארוכה ולוקחת את שלוות הנפש מהנשים והבנות שבסך הכל מבקשות להתפלל, עד היום הנושא שנראה מאוד שולי לגברים לא טופל, מכאן בקשתי שטוחה לכל מי שיכול לעשות משהו בנידון שירחם על ציבור הנשים וירחיק את המפגע הזה
דיברתי על כל הזמנים האחרים.השנה לא הייתי, אבל כך כותבת פותחת האשכול...
עריכה: חחח לא שמתי לב שזו את...
לא הבנתי, כתבת ששמעת צרחות, אז מה השאלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים